chapter fifteen: i'm losing myself ঌ

1.7K 166 748
                                    

Playlist: Stray Kids - Levanter

On Beşinci Bölüm

Kendimi Kaybediyorum

:|"Seni buldukça kendimi daha çok kaybediyorum."|:

•••

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Lee Felix

"Bana bak." dedim kesin bir dille, kenara çektiğim bedeni duvarla arama sıkıştırırken. "O aramızda geçenlerden kimsenin haberin olmayacak, anladın mı?"

Bana ürkek bir şekilde bakıp başını hızlı hızlı aşağı yukarı salladığında geri çekildim. O günden sonra ilk kez okula geliyordu ve bu uyarıyı yapabilmek için ancak bir fırsat bulabilmiştim. Mesaj atabilirdim, araya da bilirdim ama yüz yüze olursak gözünü daha çok korkutabileceğimi düşünüyordum ve galiba -yüzündeki ifadeden ve gözlerindeki bakıştan da anlaşılabileceği gibi- bunu yapmayı başarmıştım. Saftı, çabuk kandırılabiliyordu.

Evet, bir şekilde isteğimi yerine getirmeyi başarmıştım ama sonunda peşimden gelen o kahrolası pişmanlık da bazı isteklerin pek de iyi yönde olmadığını bana hatırlatmıştı. Aslında bu hatırlatma da bir kereliğe mahsustu, hemen akıllanır mıydım, bilmiyorum. Pişman olsam da bundan utandığım pek söylenemezdi. Sonuçta alışagelmiş olduğum bir şeydi, değil mi?

Yine de...

Yine de bundan kimsenin haberi olmaması gerekiyordu ve ben bu kızın çok sevgili yakın arkadaşlarına bunları anlatma olasılığından şüphe ediyordum.

Olanlardan başka kimsenin haberi olmamalıydı. Zaten yeterince istemediğim kişiler öğrenmişti.

Ona son kez yan bir bakış atıp yanından uzaklaşarak bulunduğumuz yerden ayrıldım. Yeji orada yalnız kalırken koridora çıktığımda bizim sınıfımızın önünde fark ettiğim kalabalık kaşlarımı daha sert bir biçimde çatmama neden oldu.

"Yine bir haltlar peşindesin sen! Ama asla ona yaklaşamayacaksın, tamam mı aptal?"

Tanıdık gelen kız seslerinin ardında getirdiği merakla oraya doğru ilerleyip fazla kişinin olmadığı topluluğun ortasında kalan kişilere baktım. Tabii orada Yuna ve Ryujin'i görmüş olmam bana şaşkınlık yaşatmaktan çok Ryujin'in yine bir halt yemiş olmasından şüphe etmeme neden olmuştu.

"Hah!" dedi birden Ryujin ve az önceki sinirli bağırışından sonra gözleri dolmaya başlayan Yuna'ya doğru birkaç adım attı. "Bizim meşhur çömezin sevdiği birileri var galiba..."

Yüzünü Yuna'ninkine biraz yaklaştırıp alaycı bir ifadeyle eklemeyi de unutmadı: "Asıl güzel tarafı da bu ya... İstediğimi elde ederken daha çok zevk alacağım."

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now