chapter five: i wrote a song for her ঌ

1.9K 174 530
                                    

(Felix gibi manyak bir karakter oluştururken kafam neredeydi, valla bilmiyorum.)

Playlist: Bang Chan from Stray Kids - 인정하기 싫어 (I Don't Wanna Accept)

Beşinci Bölüm

Onun İçin Bir Şarkı Yazdım

:| "Kalbin bir cam kadar hassas olsa da gül hep, hayat kalbini parçalamaya değmez çünkü." |:

" |:

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

•••

Lee Felix

"Çilli horoz!"

Ben bu kızın bana çilli horoz diyen ağzını yırtarım.

Sinirle dişlerimi sıkarken başımı yasladığım sıradan kaldırıp kendi kendine uydurduğu lakaplarla bana seslenen şu çömez kıza baktım. Meşhur kankası olan asosyal kızımızın yanında duruyor, yüzündeki muzip sırıtışla bana bakıyordu. O söyledikçe ortaya çıkan çatık kaşlarımdan ve öfke dolu bakışlarımdan bu lakaptan nefret ettiğimi anlamış olması gerekiyordu. Tabii bunu kavrayacak -fındık kadar olsa dahi- beyni varsa...

"Ne var çömez?" dedim sinirle. İnsanların dediğine göre dış görünüşüme tezat oluşturacak derecede kalın bir ses tonuna sahiptim. Evet, gerçekten kalındı sesim ama dış görünüş konusunda pek katılmıyordum. Sevimli falan değildim, değil mi? Tanrı yazdıysa bozsun.

"Hadi kantine gidelim!" dedi sevinçle, yanıma doğru yaklaşırken. Ona yan bir bakış attım. Bu çömezle kantine gitmek... Yok, daha neler!

"Kendin git, çömez." dedim önüme dönerken. Fakat bizim çömezin düşük bir çenesi vardı, kapanmak nedir bilmiyordu.

"Yo. Sen de geliyorsun, çilli horoz." Alın şu deli kızı başımdan.

Buraya doğru gelen ayak seslerini duyarken bu işten kaçamayacağımı, aynı zamanda bir kahve içmenin uykuma iyi geleceğini anlayıp hızlıca ayağa kalktım ve kapıya doğru ilerlemeye başladım.

"Bekleseydin bari!"

Arkamdan seslenişini umursamadan sınıf kapısından çıkıp kantine doğru yürürken o ikisi de yanıma yetişip benimle aynı hizada yürümeye başladılar. Yan bir bakış attım yanımda yürümeye başlayan iki kıza.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang