chapter seven: kill someone ঌ

1.8K 174 694
                                    

Playlist: Alec Benjamin - If I Killed Someone For You

Yedinci Bölüm

Birini Öldürmek

:|"Sana zarar veren birini öldürseydim, beni kabullenir miydin?"|:

:|"Sana zarar veren birini öldürseydim, beni kabullenir miydin?"|:

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

•••

Kim Chaewon

Felix'le aramızda geçen o garip gecenin üstünden iki gün geçmişti. İlk günkü kadar ağrım olmasa da biraz rahatsız eden ufak bir sızı vardı şimdi karnımda.

O geçen iki gün de, tahmin edilebileceği gibi, Felix yine üşenmeden iş çıkışıma gelip beni evime kadar bırakmıştı. Şükür ki o iki gecede de hiçbir şey olmamış, sapasağlam bir şekilde evime ulaşabilmiştim.

Felix'le aramızda da o günkü gibi garip bir şey olmamıştı. Gayet iki normal insan gibi sessizce yolumuzu yürümüştük, o da evimin önüne geldiğimizde kısaca iyi geceler dedikten sonra yanımdan ayrılmıştı.

Garip biriydi. Soğuktu, duygularını çok iyi gizliyordu. Hiç açılmamış, içinde ne olduğu bilinmeyen bir pandora kutusu gibiydi. Yanımda olduğu kısacık süreçte anlayabildiğim şeyler sadece bunlardı ama... Ama böyle sık sık gelmesi beni rahatsız etmeye başlamıştı. Arada gelebilirdi, bir şey demezdim ama her gün geliyor olması can sıkıcı oluyordu. Onu tanımıyordum bile, yanlış düşünmeye de başlayabilirdim.

Galiba bu akşam yine gelirse -ki kesinlikle gelirdi- bu konuyu sakin bir dille ona açmayı düşünüyordum. Gerçekten... Her akşam gelmesine gerek yoktu. Açıkçası bir yandan da onun iyiliğine bir şey düşünüyordum, her akşam için yanıma kadar gelip yorulmayacaktı. Neden bunu fırsat bilip keyfine bakmıyordu ki? Tamam, güvende hissetmemi sağlıyordu biraz. Kötü bir durumda yardım etmeye çalışıyordu ama asıl içinde yatanı nereden bilebilirdim ki? Bu devirde kimseye güvenemezdim artık. Hayat bunu açık açık gösteriyordu.

Tuvaletteki işimi hallettikten sonra ıslak ellerimi siyah okul eteğime silerek kurulayıp dışarı çıktım ve sınıfa doğru ilerlemeye başladım. Açık olan sınıf kapısından içeri girdikten sonra doğrudan sırama ilerleyip Yuri'nin yanındaki yerimi aldım. Wonyoung bugün okula gelmemişti, ikimiz de nedenini tam bilmesek de yine sabah uyuyakaldığını düşünüyorduk.

Sırama oturduktan sonra Jeongin de yanımıza gelip önümüzde boş bir sıra olmasına rağmen oraya oturmak yerine ayakta durup yüzündeki endişeli bir ifadeyle konuştu.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon