chapter ten: regret ঌ

1.8K 160 832
                                    

UYARI
[Lütfen okuyun.]
Bir önceki bölümde size bu bölümün biraz olaylı olacağını belirttim. Bölüm Felix'in ağzından olacak ve kendisinin kişiliğini, geçmişini az çok biliyoruz. Lütfen bu bölümde olacakları, bunları ve birinci kitapta olanları unutmayarak okuyalım. Kesinlikle smut yazmadım ama bölümde bazı ağır sahneler olacak. Sizi uyarmak amaçlı bir yere şöyle bir işaret bıraktım: "" Lütfen rahatsız olacaklar bu işaretler arasında kalan kısmı okumasın. Yazıp yazmamak konusunda çok fazla tereddüt ettim, bu yüzden elimden geldiğince rahatsız etmeyecek şekilde yazmaya çalıştım. Lütfen okurken bu uyarıyı dikkate alın, ileride sorun yaşamak istemiyorum.

✷✷✷

Playlist: Allie X - Downtown

Onuncu Bölüm

Pişmanlık

:|"Aşk zihnin bir halidir. Bir düğmeye basmak ve sıfırlamak istiyorum ama ellerin hâlâ eteğimde. Benden bir parça olduğunu sanıyordum. Şu anda burada olmamalıydım ama sen beni anladın. Parçalarımı etrafa ittin, bu oyunu biliyorum ve bir mucizeye ihtiyacım var. Beni bu ritüellerden kurtarması için..." - Allie X (Downtown) |:

" - Allie X (Downtown) |:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Lee Felix

"Ryujin geri zekalısı neden sürekli buraya bakıp duruyor?"

Yuna'nın dişlerini sıkarak bizim oturduğumuz masanın çaprazında olan masada arkadaşlarıyla oturan Ryujin'in bakıp sinirle konuşması üzerine ağzımdaki lokmayı çiğnemeye devam ederek kısa süreliğine ona bakıp daha sonra Ryujin'in masasına döndüm. Bizim sorunlu kısa saçlı popüler kızımızla göz göze geldiğimizde gözlerini ilk kaçıran taraf o oldu. Alaycı bir ses çıkartırken tekrar önüme döndüm, ağzımdaki lokmayı yutup yeni bir tanesini alırken konuştum.

"Umursama, çömez."

"Bakmasın o da." Hâlâ o masaya bakarak öfkeyle konuşmuş olmasına gözlerimi devirirken Yuna devam etti. "Sorunlu, yemin ederim sorunlu o kız."

Gözlerimi ona çevirip ağzımdaki lokmaları çiğnerken yüzüne bakmaya başladım. Ryujinlerin masasına son kez sinirli bir bakış attıktan sonra yemeğine dönüp tüm ağzını doldurup yanaklarını da şişirecek büyüklükte bir lokmayı ağzına aldı. Onu çiğnemeye çalışırken ona baktığımı fark etmiş olacak ki bana dönüp ne olduğunu sorar gibi başını salladı. Kaşları hâlâ çatıktı, bakışları kınayıcıydı. Sadece omuz silkip yemeğime döndüm.

✓ poison ♕︎ [felix × chaewon] Where stories live. Discover now