37. Bölüm ~Ben Kırdım~

560 33 30
                                    

Buraya Rüzgar'dan Lal'e birkaç şarkı bırakıyorum, dinlemenizi tavsiye ederim!

Bu bölüm Rüzgar'ın anlatımıyla!

Her gün, daha çok özlüyordum Onları. Her gün, daha dayanılmaz oluyordu Onları uzaktan izlemek. Her gün, kendime daha çok kızıyordum.

Benim Lal'im, bana çok yakındı ama aynı zamanda bir o kadar da uzak. Vera'nın yanında olamıyorum. Kızım benim yüzümden babasız büyüyor. Çok güzel bir kız biliyor musunuz? Annesine çok benziyor.

Lal benim gördüğüm en güçlü kadın. Tek başına çocuk büyüten, çok güçlü bir kadın.
***
İki yıldır kokusunu içime çekemiyorum. İki yıldır sarılamıyorum, öpemiyorum. Saçlarını okşayamıyorum. İki yıldır, o kadının ellerini tutamıyorum. İki yıl, dile kolay...

Yine alkolü abartmaya başlamış, benim yüzümden. Arkadaşları Ona sırtlarını dönmüş, yalnız kalmış, benim yüzümde. Kimseye güvenemiyor artık, benim yüzümden. O, arkadaşlarını düşman bildi, ama Ona asıl kötülüğü yapan benim, bilmiyor. Ona ve kızıma en büyük kötülüğü yaptım ben, Onları korumak için.

Lal her şeyi öğrendiğinde, beni asla affetmeyecek. Affetmez. Lal, gidene bir daha güvenmez. Olsun... Onu sevdiğimi bilsin, yeter.
***
"Abi, yenge Batu'yla buluşmaya gidecekmiş, bu akşam." dedi Fuat. Gözlerimi kapatıp başımı arkama yasladım. O şerefsizle buluşacak. O şerefsizle buluşacak. Benim karım, o şerefsizle buluşacak!

"Ne yapabiliriz?" diye sordum. Karımın o şerefsizle buluşmasına izin veremem.

"Abi, yapacak bir şey yok... Batu çok güçlü, onu alamayız. Yengeyi durdurmamız da, ortaya çıkmadıkça imkansız." dedi. Sinirlerimi zıplatıyordu! Madem çözüm yok, bulsaydı ya! Boşuna mı para ödüyorum ben buna?! "Semih abiye gitsek? Ona anlatsak, yengeye bir şey söylemese?" dedi.

"Semih bizi ilk dakikada satar. Gidip her şeyi öter Lal'e. Her şeyin benim yüzümden olduğunu, Lal'in benim yüzümden bu kadar üzüldüğünü duysa, beni öldürebilir bile, ki hakkı var." dedim. En azından Semih vardı Lal'imin yanında.

"Semih abi yapmaz öyle şey ya!" dedi Fuat.

"Sen Semih'i hiç tanımamışsın. Görmedin mi? Lal'i kardeşi gibi seviyor. Semih'in değer verdiği insanı üzersen, sonun kötü..." dedim gözlerimi açmadan.

"Ne yapacağız abi?" diye sordu. Ne bileyim amına koyayım!

Lal, sevgilim. Neden her şeyi kendin düzeltmeye çalışıyorsun? Neden hiç kabullenmiyorsun?

"O şerefsizle buluşmayacak!" dedim dişlerimin arasından. Gözlerimi açıp Fuat'a bakmıştım. İki yıl önce, karımı terk etmek zorunda kaldığımda aldım Fuat'ı yanıma. Açıkçası, Semih'ten daha iyi eğitim almış. Ve çok daha güçlü ama salak. Düşünüp fikir üretemiyor, her adımını bana sorarak atıyor.

"Ne yapacağız peki abi?" diye sordu. Hep bu soruyu sorması beni sinirlendiriyordu.

Artık yapabileceğim bir şey kalmamıştı. Lal'in karşısına çıkmak zorundaydım, başka çarem yoktu. "Karşısına çıkacağım." dedim pencereden dışarı bakarak. Yağmur yağıyordu. Zaten pek ağaç olmayan bu ülkede, kışın yaklaşması korkunçtu. Her yer hepten karanlık olacaktı, tıpkı benim hayatım gibi.

Yenge Where stories live. Discover now