Η συνάντηση

126 44 7
                                    

   Φτάσαμε στο σχολείο του Horrland. Μπήκαμε μέσα. Μια κυρία μας ρώτησε στην υποδοχή "Θέλετε κάτι;". Όταν κοίταξε τον Klaus φοβήθηκε πολύ και πήγε να πατήσει ένα κουμπί αλλά ο Klaus με πολλή μεγάλη ταχύτητα την σταμάτησε και την έπιασε από τον λαιμό σφιχτά. Ειχε πολλή δύναμη που δεν ήταν φυσικό. "Που είσαι η Addison;" ρώτησε εκνευρισμένος.  Η κυρία το μόνο που είπε ήταν. "Αφησε την ήσυχη Klaus. Δεν της αξίζει όλο αυτό. Είναι καλό κορίτσι και έχει περάσει πολλά με εσένα.". Τότε ο Klaus την κοπάνισε με πολλή δύναμη στον τοίχο και η κυρία άρχιζε να αιμοραγεί. "Πες μου που είναι η ADDISON!"  απαίτησε εκνευρισμένος. "Στην αίθουσα του μπάσκετ!  Κάνει προπόνηση." ομολόγησε τρομαγμένη η κυρια. Ο Klaus χαλάρωσε ελάχιστα το χέρι του από τον λαιμό της  "Είδες....δεν ήταν και τόσο δύσκολο." είπε με κακία. Η κύρια δεν μπορούσε να πει τίποτα.  Ήταν πολύ τρομαγμένη. Τότε ο Klaus έκανε πως έφευγε αλλά γύρισε πίσω, δάγκωσε τον λαιμό της και την έφαγε!  Σοκαρίστηκα!  Δεν πίστευα πως όλοι αυτοί οι χαζοί μύθοι που άκουγα γι αυτό το μέρος ήταν αληθινοί 'O Klaus είναι βαμπίρ.' σκέφτηκα και ένα ρίγος με διαπέρασε. Εκανα ένα βήμα αοπισθοχώρησης. Με κοίταξε. Φαινόταν πως είχα τρομάξει αλλά προσπάθησα να το κρύψω. "Τι έπαθες;. Δεν έχεις δει ξανά βαμπίρ να τρώει άνθρωπο;" με ρώτησε σαν να ήταν κάτι συνηθισμένο! "Οχι αλλά έχω δει χειρότερα." απάντησα μυστηριώδης, κρύβοντας τον τρόμο μου. Προφανώς δεν είχα δει. Αλλά δεν μπορούσα να αφήσω τον Klaus να καταλάβει την αλήθεια! "Μάλιστα.....Να ξέρεις πως αν με προδώσεις  αυτό θα πάθεις." είπε σαρκαστικά. Συγκράτησα ένα ξερόβηχα τρόμου 'Σιγά μην τον άφηνα να νομίζει ότι είμαι υποταγμένη. Μα ποιός νομίζει ότι είναι;!' σκέφτηκα. "Πρόσεξε μην γίνει το αντίθετο Klaus. Δεν θα ήθελες να γινει το αντίθετο." είπα κακιασμένα. Γέλασε και προχωρήσαμε.

    Μπήκαμε μέσα στην αίθουσα του μπάσκετ. Μόνο η Addison ήταν εκεί. Έκανε μια χορογραφία με διάφορα κόλπα. Είχε κατάξανθα  μακριά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια. Φορούσε μια κόκκινη στολή μαζορέτας με άσπρες λεπτομέρειες. Δεν της πήγαινε καθόλου!

 Δεν της πήγαινε καθόλου!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝑳𝗶եե𝐥ℯ ʂⱳℯℯեWhere stories live. Discover now