Εκδίκηση και αγάπη

87 39 2
                                    

Ήθελα να πάρω την εκδίκηση μου αλλά πρώτα χρειαζόμουν ένα καλό σχέδιο. Το καλύτερο σχέδιο ήταν να εξαφανιζόμουν για λίγο καιρό έτσι ώστε να μάθω περισσότερα για τον Klaus, για την Addison και για όλους γενικά. Έτσι τις επόμενες 3 εβδομάδες τους παρακολουθούσα. Μεταμορφωνόμουν σε διάφορα άτομα για να μπορώ να τους πλησιάσω ακόμη πιο πολύ. Είχε πολυ πλάκα και ομολογώ ότι το διασκέδασα πολύ. Μόνο ο Klaus πήγε να με καταλάβει μια φορα αλλά το κάλυψα. Δεν έπρεπε να υποτιμήσω την νοημοσύνη του. Επειδή είναι καλός δεν σημαίνει πως είναι χαζός. Αντίθετα είναι πανέξυπνος και έχει πάντα ένα εναλλακτικό σχέδιο. Μια μέρα όπως τους παρακολουθούσα ακούστηκε μια αντρική φωνή από πίσω μου. "Τους ξέρεις;" με ρώτησε. Γύρισα και τον κοίταξα. Ήταν ένα ψηλό όμορφο αγόρι με κοντά καστανόξανθα μαλλιά και γαλαζογκρι μάτια. "Περίπου." απάντησα σχεδόν αδιάφορα. Με πλησίασε φιλικά. "Νομίζω πως έχουμε έναν κοινό στόχο." με ένα μυστήριο στην φωνή του που με γοήτευσε. "Μπα.....θες και εσύ να τους κάψεις ζωντανούς;" ρώτησα ειρωνικά. Γελασε ελάχιστα και το βλέμμα του σοβάρεψε. "Θέλω να τους κάνω πολύ χειρότερα πράγματα από αυτό." είπε με κακία και με κοίταξε στα μάτια. "Είμαι ο Ben." συστήθηκε. "Alison." του απάντησα και συνέχιζα να τον κοιτάζω. Πήγαμε στο κρυσφίγετο του και καταστρώσαμε ένα υπέροχο σχέδιο. Με είχε εντυπωσιάσει η εξυπνάδα του και ο τρόπος με τον οποίο τα συνδέε όλα. Είχε ταλέντο στο να οργανώνει σχέδια.

    Το βράδυ πήγαμε στο μέρος που έμεναν όλοι. Ήταν μια τεράστια έπαυλη που έμοιαζε με κάστρο! Μπήκαμε μέσα με πολύ ησυχία και πήγαμε προς τα δωμάτια. Ο Ben έκανε ηρεμιστική στην Addison και την πήρε και εγώ έκανα το ίδιο στην Raven. Όμως πριν φύγω πήρα ένα μαχαίρι, έκανα μια γρατζουνιά στην Raven και μια σε μενα και το κάρφωσα στο κρεβατι της Raven. Ήθελα να πάρει το μήνυμα ο Klaus για να δει ότι δεν μπορεί να με τρομάξει.

Γυρίσαμε πίσω στο κρυσφίγετο και o Ben έδεσε την Addison και την Raven. Όταν ξύπνησαν τις βασανίσαμε αρκετά. Η Raven προσπάθησε να ειδοποιήσει τηλεπαθιτηκά τον Klaus αλλα της μπλόκαρα τις δυνάμεις πολύ γρήγορα. Δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανα τόσο εύκολο για τον Klaus. Υπέφεραν αρκετά και οι δύο και λυποθίμησαν. "Είσαι αρκετά καλή. Με έχεις εντυπωσιάσει!" είπε ο Ben εντυπωσιασμένος. "Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα Ben." ειπα πονηρά και του χαμογέλασα. Τότε ήρθε ο Klaus μαζί με τον Emile και με μια άλλη λεπτή κοπέλα με καφέ μαλλιά χτενισμένα σε μπούκλες και με καστανά μάτια."Ή μας δίνεις την Addison και την Raven ή σε σκοτώνουμε εσένα και το κουκλάκι σου." είπε με κακία και εκνευρισμό ο Klaus. "Μπα!.....Βλέπω πως άλλαξες πολύ γρήγορα Klaus. Μάλλον δεν είσαι τόσο σταθερός στις απόψεις σου. Πολύ κακό αυτό. Να τον προσέχεις Emile. Μπορεί να ξαναλλάξει" είπα κοροϊδευτικά. Ήθελα τόσο πολύ να εκδικηθώ τον Klaus που με πρόδωσε και ήμουν ικανή να κάνω τα πάντα! Τότε ο Klaus με κόλλησε γρήγορα στον τοίχο και με έπιασε σφιχτά από τον λαιμό. "Ασε τα κορίτσια ελεύθερα Alison. Δεν θες να με δεις να θυμώνω.". "Και εσύ δεν θες να με δεις να σε καταριέμαι και τώρα που μίλησα για κατάρες εχω κάνει κατι πολύ καλό στην κορούλα σου!" απάντησα με θράσος και μίσος."Τι εννοείς;" Γέλασα και τον κοίταξα με κακία. "Πες μου τι έκανες στην κόρη μου!" είπε εξοργισμένος και με κόλλησε με περισσότερη δύναμη στον τοίχο. Ο Ben ήρθε να με βοηθήσει αλλά του έκανα νόημα να σταματήσει. Τότε κοίταξα τον Klaus με βλέμμα όλο κακία και του είπα "Είδες πόσο εύκολο είναι να σε ξεγελάσω με αυτό που αγαπάς; Γι αυτό μην το παίζεις σκληρός με μένα γιατί ξέρω πόσο κουταβάκι είσαι." και του έχωσα ένα κομμάτι σίδερο στα πλευρά. Είχα διαβάσει ότι το σίδερο και ειδικά το πυρωμένο σίδερο κάνει πολύ μεγάλο κακό στα βαμπίρ.
Ήρθε να τον βοηθήσει η τύπισα με το καστανό μπουκλοτό μαλλί αλλά της έχωσε ο Ben ένα σίδερο στα πλευρά και έπεσε κάτω από τον πόνο. Ο Emile ήταν παγιδευμένος οπότε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. "Είδες πόσο εύκολο ήταν να σε νικήσω Klaus;" Πράγματι μου φάνηκε πολύ εύκολο κάτι που μου δημιουργούσε δεύτερες σκέψεις γιατί από ότι είχα δει ο Klaus είναι ανίκητος ή έτσι δείχνει. Αλλά είχα πειστεί για τώρα ότι τον είχα νικήσει.

𝑳𝗶եե𝐥ℯ ʂⱳℯℯեWhere stories live. Discover now