02

5.4K 511 232
                                    



Yorumlarınız ve oylarınız için çok teşekkür ediyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum, yorumlar geldikçe hemencecik bölüm yazıyorum <3 iyi okumalar dilerim

Heartless - Kanye West
In the night, I hear 'em talk
The coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless
How could you be so heartless?

                          Heartless - Kanye West In the night, I hear 'em talkThe coldest story ever toldSomewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartlessHow could you be so heartless?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Çek tetiği." Jimin kafasında yankılanan sesi dinlerken üşüyen parmaklarını Bay Jeon'un onun için getirdiği kalın kazağım içine sokuşturmuştu. " Neden tetiği çekmediğini bilmiyorum ama ben sen olsaydım beynim çoktan bu halıya dağılmış olurdu."

          Jimin kıkırdamaya başladığında, arabada yanında oturan polis kaşlarını çatmıştı. Kendini vizyonu geniş biri sandığından ona kızmadı, ona acıdı. Çünkü birkaç satır okuyan insanlar kendilerini filozof bilirdi, Jimin tanımıştı bu adamı. Toplumun bilindik bir kesimindendi. " Ne gülüyorsun? Komik gelen ne?"

      Karşısındaki polis ise çok daha farklıydı. Bu çocuğu geldiği ilk günden beri sevmemişti. " Hey. Sorun yok Jiwon." Jimin bakışlarını yere eğdi, bir yandan da ayağını vurup duruyordu. Kafasından ne geçtiğini anlamak imkansızdı sanki, belki de dudaklarını aralasa o bile anlatamazdı. " Uslu dur." Yanındaki sıkıca tutmuştu kolunu, araba birkaç saniye içinde durdu. Jimin tekrar o bakımsız karakola geldiklerini anlamıştı. İri adamın onu oradan oraya sürüklemesine izin verdi, insanlar ona bakıyordu ve o hiç çekinmeden onların gözlerine bakıyordu. " Kolay gelsin." demişti Min Yoongi gencin kolunu kavrarken. Jimin birkaç saniyeliğine birkaç kere gördüğü bu adamı incelemeye koyulmuştu. " Bundan sonrası bende, teşekkürler."

Geçen gün bu adamın iki avukatla yaptığı konuşmayı dinlemişti, şimdi onunla ilgili bildiği tek şey homofobik oluşu ve avukatlardan nefret edişiydi. Jimin dudaklarını araladı. " Eğer koruman gereken kişi eşcinsel veya bir avukat olsaydı, yine de onu bütün gücünle korur muydun?"

Adamın adımları ilk önce yavaşladı, ardından durdu. Kafasını çevirip katilin gözlerinin tam içine baktı, kafasını hafifçe çevirdi. " Sen beni oyalayabileceğini mi sandın ufaklık?" Elleri kolunda sıkılaştı, işte şimdi canını yakmak için yapmıştı bunu. " Benim değerlerim sizin aptal düşünceleriniz ve davranışlarınızın çok daha ötesinde. O yüzden kendini yorma ve o aptallara sakla kendini. İyi bir hikaye çıkartmazsan kimse senin masum olduğunu düşünmeyecek."

Birkaç merdiveni inip sorgu odasında sokmuştu onu. Dikkatlice kelepçelerini açarken soğuk teni değiyordu Jimin'in ellerine. Jimin midesinin bulandığını hissetti, dudaklarını birbirine bastırdı. Polisin hızlı hareketleri sayesinde elleri serbest kaldı. Birkaç adım gerileyip sandalyeye oturduğunda bileklerini ovuşturdu. Karıncalanan bileklerine sertçe tırnaklarını geçirirken bir yandan da odadan çıkan polisi izliyordu. " Bay Park." Gözleri buluştu. " Tanrı hikayeleri sevmez."

pretty when you cry| jikookWhere stories live. Discover now