08

3.8K 399 256
                                    

iyi okumalar, yorumlarınızı bekliyorum<3

nothing's gonna hurt you baby - cigarettes after sex
Senin canını hiçbir şey yakamayacak bebeğim
Benimle olduğun sürece sadece iyi olacaksın

    Jungkook uyandığında saat yediyi geçiyordu, Jimin'in kapısını kapalı görünce onu rahatsız etmeden sessiz sedasız evden çıkmıştı, havanın ocak ayına göre oldukça yumuşak olduğunu fark ettiğindeyse kulaklıklarını takmış ve koşmaya başlamıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    Jungkook uyandığında saat yediyi geçiyordu, Jimin'in kapısını kapalı görünce onu rahatsız etmeden sessiz sedasız evden çıkmıştı, havanın ocak ayına göre oldukça yumuşak olduğunu fark ettiğindeyse kulaklıklarını takmış ve koşmaya başlamıştı.

      İyi bir uyku çekmişti, kendini iyi hissediyordu. Dün gece yarı uykulu Jimin'e ağrı kesici verdiğini hatırladığımda ne için istediğini hatırlayamamıştı, sormamış olmalıydı. " Ne kadar kabayım." diye mırıldanmıştı duraksarken. Uzun süre sonra erken kalkıp spor yaptığı için vücudu yorgun düşmüştü, gece onu kontrol etmek aklına bile gelmemişti.

Sahil yolu boyunca koşup geri dönerken gördüğü fırına girmiş ve aç olduğu için derin bir nefes alarak güzel kokuyu burnuna çekmişti. Birkaç şey aldıktan sonra yandaki markete girmiş, birkaç paket sigara aldıktan sonra sakin adımlarla dönmüştü eve.

Sonunda eve girdiğinde saat ona geliyordu ve Jimin'in kapısı hâlâ kapalıydı, telefonu ve tableti de masanın üzerinde duruyordu. Herhangi bir ses gelmediğinden hala uyuduğunu varsaydı Jungkook. Aldıklarını kaldırıp duşa girmeye karar vermişti, kahvaltısını onunla birlikte yapmayı tercih ederdi. " Günaydın kızım." diye mırıldanmıştı Tobio'nun mamasını yenilerken. Daha sonra onu kucağına alıp tüylerine birkaç öpücük kondurmuş ve yere geri bırakmıştı.

               Üzerindekileri kirliye atıp duşa girdiğinde işe ne zaman döneceğini ve uzun süredir de maillerine bakmadığını ve bugün bakması gerektiğini düşünüyordu. Jimin'in uyanabileceğini de düşünerek hızlı bir duş alıp hızla odasına dönmüştü. Jimin hâlâ ortalıkta yoktu.

                 İnadından hala vazgeçmeden bilgisayarını alarak masaya oturmuş, işlerini hâlletmeye karar vermişti. Oysa ki gerçekten açtı, yine de Jimin'i beklemeyerek kabalık yapmak istememişti.

             Maillerini kontrol ettikten sonra gözleri Bay Jung'un banka hesabına yatırdığı paraya çarpmıştı, şok içinde birkaç saniye  geçirmişti. Kesinlikle yaptığı iş buna değecek kadar büyük değildi, Bay Jung bu işten ciddi anlamda kurtulmak istiyordu anlaşılan. Jungkook sinirli hissetmişti, hem Jimin'i bu kadar yalnız bıraktığı için hem de onu bir hata olarak gördüğü için. Paranın bir kısmını annesine açtığı hesaba gönderdikten sonra ne yapacağını bilemeden oturmuştu orada.

          Aklına Namjoon'u aramak gelmişti. Çoktan Ilsan'da olmalıydı, onu gittiğinden beri aramıyordu. Telefonunu alıp onu ararken ayaklanmış ve mutfakta ayak üstü bir şeyler atmıştı ağzına.

pretty when you cry| jikookWhere stories live. Discover now