05

4.3K 457 261
                                    


merhaba, umarım bölümü seversiinizz şimdi şöyle ki, bazı kısımları hızlı geçtim. şimdi mahkemede ayrıntıya girsem hatalar olacaktı o yüzden içime sinmezdi, ama bu bölüm istediğim gibi oldu. lütfen yorum bırakın, kendimi son günlerde bu fic için oldukça yetersiz hissediyorum. beğenip beğenmezdinizi söylerseniz eğer benim de bir fikrim olur , tesekkürler <3

winter bear - kim taehyung

"Yüzünü hayal ediyorum
Bana merhaba derken
Sonra tüm kötü günler
Bana hiçbir şeymiş gibi geliyor
Seninleyken"

"Yüzünü hayal ediyorumBana merhaba derkenSonra tüm kötü günlerBana hiçbir şeymiş gibi geliyorSeninleyken"

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Jimin dakikalar boyunca Jeon Jungkook'u izledi. Ona söz verildiğinde ilk önce onu dinleyenleri saygıyla selamlamıştı. Konuşmasına başlamadan önce ona dönmüş, güven verici bir biçimde tebessüm etmişti. İlk birkaç dakikanın sonunda üzerindeki ceketi çıkartıp kenara bırakmıştı. Hayran kalmışçasına izliyordu onu çünkü her şeyden ayrı, işini çok iyi yapıyordu. İkna ediciydi, mantıklıydı ve kesinlikle cazibesine kapılmamak elde değildi.

Konuşmasını bitirdiğinde teşekkür edip yerine oturmuştu. Jimin insanları izleyip olanlara yetişmeye çalışmakla o kadar meşguldü ki, ona konuşma hakkı verildiğinde bile şaşkınca etrafına bakınmıştı. Tanımadığı insanlar arasında tanıdık gözleri bulduğunda derin bir nefes almıştı.


Kararın ne olduğu bariz belliydi. Mahkeme sona erdiğinde, her şey açığa çıktığında Jimin serbest kalmıştı. " Eğer Bay Jeon iyi bir savunma yapmasaydı, yine davayı kazanan siz olacaktınız. Dün gece saatlerinde bilinmeyen birilerinden mail aldım. Kimin mağdur, kimin suçlu olduğu bariz belliydi."

Jimin'in gülümsemesi solmuştu. Birkaç dakika sonra onu tutmak için yanında hiçbir polisin bulunmayışı, insanların hızlı adımlarla salonu terk etmesi, her şey birkaç saniyelik bir filmmiş gibi izlemişti. Aklında sadece o mailde ne olduğu vardı. " Artık özgürsün."

        Sevinçten ona sarılmamak için kendini zor tutan Jungkook'u önünde gördüğünde kafasını hafifçe sallamıştı. " O mailde ne vardı?"

       " Bilmiyorum ki. Sormadım Jimin." Gülümsemesi solmuştu. " Sevinmedin mi? Her şey bitti senin için?" Jimin dudaklarını birbirine bastırdı. " Eğer dosyayı biraz daha deşersen olanları daha çok kurcalamak zorunda kalacaklar. Değil mi?"

        " Jimin sorun ne? Neden böyle yapıyorsun?" Jungkook onun telaşlı bakışlarını ve korkak davranışlarını anlamıyordu şimdi. Her şey sona ermişti onun için. " İstemiyorum. Dava falan açılmasın."

        " Tamam sorun yok. İstemediğin bir şey yapmayacağım." Jimin kafasını sallamıştı. " Sevinmelisin Jimin. Her şey bitti. Rahatla biraz." Yüzündeki gerginlik tam olarak sona ermese de hafifçe tebessüm etmişti, derin bir nefes almıştı. " Her şey bitti."

pretty when you cry| jikookDonde viven las historias. Descúbrelo ahora