Bölüm 24

51 28 0
                                    

" Hoş geldiniz ."

Poyraz ..." hoşbulduk adın."

"Benim adım Yankı.."

Sera bir adım Poyraz'ın önüne geçerek elini uzattı.

Sera ..."Sera, grubun yeni üyesiyle tanışmak ne güzel"

Yankı..."Sizi biliyorum son konuşmanız beni çok etkiledi ,neden yardım için burada bulunmayayım dedim ve işte buradayım."

Akıcı ve tok sesiyle Poyraz'ı ve Sera yı etkilemişti .Fazla güvenilir ve samimi duruyordu.Poyraz, Yankı'nın güvenilir konuşması karşısında bu eğitmeni iyiki burası için ikna ettim diyordu. Adamın giydiği siyah takım elbise ve anlına doğru dökülen saçları ile ayrı bir tarzı vardı.

Poyraz...İnşaat sırasında çok yardımın olmuş. En son haline bakarsak baya iyi bir iş çıkarmışsın."

Yankı..."Bunu duymak beni gururlandırdı ,ilk ve emin olun son projem."

Sera..."Son projem dediniz ."

Yankı.."Evet başkada olmayacak Emre beni aradı, acil dediğinde elimdeki bu projenin resmini attım. Kolay yapıla bilir olması önemliydi bizim için. Bu yüzdende bunu seçip bir ay içinde bitirdik ,güvenilir ve ulaşılmaz.Ani saldırılara karşı özel demir bir duvar inşa ettik.Kimsenin giremeyeceği girdiğinde ise ölebileceği bir bina."

Sera.."Büyü gibi birşeyler mi?."

Yankı..."Bizler Yelen'iz büyücü değiliz ."

Diyerek gülümsedi ,Poyraz Sera'nın elinden tutarak girdiler.Bir aylık bir bina için fazla idare eder bir binaydı.

Yankı..."Burası giriş kat her katta kameralar var ,her kamera kimlik taraması yapabiliyor ,okula yabancı biri girdiğinde hemen uyarı verip kendince önlem alabiliyor. Kapıları otomatik kapatıyor eğer binada kimse yok ise"

Poyraz..."Ya birileri varsa ."

Yankı... Müdahale edecek birileri varsa eğer otomatik robotlarımız var, hemen şu köşedeki dolaplar da saklı. Şu an siz dolapları göremiyorsunuz, çünkü elimizin işareti ile açılıyor hatta size şöyle göstereyim"

diyerek köşelere yaklaştı ,el hareketiyle robotlar çıkıp, elinde silah ile beklemeye etraflarına bakmaya başladılar. Tehlikeli birşeyler var mı diye her yeri taradılar. Sera ve Poyraz şaşkınlığını gizleyemiyor.

Bir ay içerisinde başarmak çok güzel bir şey olmalı, Yankı'yla gurur duymuşlar dı.Robotlar tarama bitince tek sıra halinde ,tıpkı bir insan gibi Sera ya selam verdiler. (Emrinizdeyiz efendim) diyerek Sera ya bakıyorlardı. Sera birazcık ürkmüştü .Çünkü ilk defa böyle bir şey görüyor ,evet duymuştu savaş robotlarının olduğunu ama hiç denk gelmemişti, görmemişti .

Yankı, Sera ya bakarak.

Yankı" Yerlerinize geçin demen yeterli"

Yankı ya baktı ilk önce sonra da Poyraz'a

" Yerlerinize geçebilirsiniz "

sera'nın bu cümlesiyle gizli olan köşelerine robotlar geri geçti .

Sera..."itiraf ediyorum çok etkilendim. Hatta çok fazla etkilendim ,bu kadar iyi bir iş çıkarabileceğinizi hiç düşünmemiştim .Bir sorum olacak."

Sera kendisinden emin bir şekilde ellerini cebine koydu .

Sera..."Yelen, nasıl onları bu şekilde etkisiz hale getirmeyi düşünüyorsunuz?"

" Tabiî ki de bunu düşündük ,bagletler buraya girmeyecek çok iyi biliyoruz değil mi bunu, hem fikiriz bu konuda.Buraya gelecek kişiler Yelenler olacağından eminim,yani bizim ırkımızdan daha fazla saldırıya uğrayacağımızdan. Onları etkisiz hale getirebilmek için silahların ucunda uyuşturucu gibi bir iğne var .

SERA.. 2Where stories live. Discover now