Rakı Ve Şarap

6.3K 250 38
                                    

Merhaba!

Diğer hesabım olan GeceninHanimii
hesabına taşıdığım Rakı ve Şarap hikayeme de devam ediyorum. Kitabı orada bulabilirsiniz.

Emin olun efsane bir kurgu sizi bekliyor! Şuraya tanıtımı da koyacağım. Hemen gidip giriş bölümüne göz atarak kitabı kütüphanenize ekleyin. 🍷

Kitap GeceninHanimii hesabında.

Rakı Ve Şarap 🍷 Tanıtım

🍷

O rakı gibi bir adamdı ben ise şarap gibi bir kadındım. Ve rakı gibi bir  adama şarap gibi bir kadın yakışırdı.

🍷

Ben öylece adama dalmış hülyalı bir şekilde onu incelerken adamın kaşlarını çatmasıyla bir an için paniklemiş ve hayatımın en saçma cümlesini kurmuştum.

"On dakikadır içki istemek için burada bekliyorum."

Yüksek müzik, onca insanın konuşması, ortamı boğan yoğun afrodizyak hissi... Bunların her birini topladığımız da karşımda duran bu adamın beni duyabilme oranını eksileri buluyordu.

Ama o beni duymuştu.

Ben konuşurken dudaklarıma inen bakışları cümlem bitince tekrar gözlerime çıkmıştı. Dudakları hafifçe yanlara kıvrılarak bana tatminkar bir bakış atarken arka tarafta duran içki bölümüne ilerlemiş ve sol tarafta duran şaraplardan birini almıştı. Hemen yan rafta duran bardakların içinden aldığı kadehe şarabı koyarak kadehi önüme iktirdiğinde kaşları çatma sırası bana gelmişti. Gözlerini bana dikmiş adama bakarak beni duyması için biraz yüksek sesle konuştum.

"Ben şarap sevmem." Kurduğum cümleden sonra tek kaşını kaldıran barmen, tezgaha biraz yaslanarak yüzünü yüzüme yaklaştırdığında yutkunmadan edemedim. Elini uzatarak tezgahın altından çıkardığı rakı bardağı dikkatimi çekerken şaşırmadan edemedim.

Daha önce bir barda rakı içen kimseyi görmemiştim.

Elindeki rakı bardağını önümde içi şarap dolu kadehe vurarak dudaklarına götürürken tek bir cümle  kurmuştu.

"Şarap gibi kadınlara şarap içmek yakışır." Gülümsedim ve o gözlerimin içine bakarak rakısından bir yudum alırken cevap verdim.

"Rakı gibi adamlara rakı içmenin yakıştığı gibi mi?" Öylece bana bakmaya başladığında bu sefer tezgaha doğru eğilen ben olmuştum. Şimdi rakı kokan nefesi yüzüme vuracak kadar yakındı yüzlerimiz.

"Ben bir de şöyle bir rivayet duydum barmen bey, ne kadar doğru bilmem ama. Demişler ki; rakı gibi adamlara şarap gibi kadınlar yakışırmış. Söyle bakalım var mı bu cümlenin aslı astarı."

"Cümle güzelmiş şarap, ama cevabı bende yok." Dudaklarıma inen bakışlarını yüzüme yerleştirdiğim gülümsemeyle ödüllendirdiğimde şarap kadehini elime alarak ayağa kalkarken son kez ona baktım.

"Kendine dikkat et rakı, burası birazdan dağılacak gibi." Bana dikkatle bakan adamı es geçerek arkamı döndüm ve eski sevgilisinin kafasına, içki şişesini indiren arkadaşıma iç geçirerek baktım. Bu deli kadınla uğraşmak yerine rakı gibi olan barmeni yatağa atmaya mı çalışsaydım acaba.

🍷

-Sevgilerle

-Sevgilerle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


SALTANAT (+18)Where stories live. Discover now