-Duyuru-

32.7K 511 45
                                    

Merhaba arkadaşlar!

Öncelikle bu benim ilk kitabım ilk tecrübelerim. Aslında daha önce aynı konu ve aynı isimde 18 bölümlük bir kitabım olmuştu. Fakat küçük bir hata nedeniyle silindi. Kitabı baştan yazıyorum. Kitabı okuyanlar için bir kaç küçük değişiklik var. Bu hususta gerçekten üzgünüm.

Kitap yazmak düşüncelerini sayfalara dökmektir aslında. Biliyorum ki wattpad'te kitap okuyan herkesin içinde az da olsa yazma hevesi vardır. Bende bu hevese kapıldım diyelim.

Bende sizler gibi sadece okuyordum. Yazmak için çok sayfalar açtım önüme. Ama bir türlü bunu sayfalara dökemiyordum. Düsünmek kolaydır ama bunu sizlere de düşündürücü yapmak gerçekten zor.

Kitaptan çok da fazla bir umudum yok. Ama imkansız diye birşey de yok. Unutmayalım ki burada kitap yazıpta çıkaran kişilerle hiç bir farkımız yok. Onlarla aynı toprakta büyüyor aynı havayı soluyoruz.

Kitabı yazmaya karar verdiğim an bir gece yarısıydı. Dediğim gibi bende bir okuyucuydum. Okuduğum her kitapda farkettiğim bir şey vardı. Yazma inancı. Evet tek sorunumuz bu. Kendi kendime sordum o gece " Neden olmasın? ".

Herkesin içinde küçükte olsa bir umut vardır. Önemli olan bu umudu yürüdügünüz yolda hiç terketmemenizdir.

Gelelim kitabıma. Çok uzun süredir uğraştığım bir konuydu aslında. Uzun bir süredir yazıyordum. Fakat silindiğinden dolayı en baştan başladım. Ama kendimde farkettiğim bir özellik vardı. Emin olamadığım cümlelerimi daha iyi toparlayabiliyorum. Gayemiz fazla okuyucu ya da takipçi olamamalı. Sonunda sadece onları kazanırsınız.

Sizin amacınız neyse sonucuda o olur. Benim amacım bir gün gerçekten burada yazdığım bir kitabı çıkartmam. Ve bunun içinde önce yazma inancını ön planda tutman gerekir. Daha sonrada okuyucu sayısını.

Kitap silindiği zaman yazdıklarımla beraber okuyucu sayımda gitti. Yani şuan size eskisinden daha fazla ihtiyaç duyuyorum. Yürüdüğüm bu yolda başıma neler gelecegini bilmiyorum. Yazmak için düşünmek gerekir. Yazdığın bu yolda yürümek için de öz güven gerekir. Benim öz güvenim sizlersiniz.

Başlamak için mükemmel olmana gerek yok, ama mükemmel olman için başlamak lazım.

Başıma neler gelecegini bilmediğim bu zorlu yolda bana eşlik edermisiniz? :)

# Elif Ünlü #

Aşk-ı İntikam (Tamamlandı)Where stories live. Discover now