- Bölüm 23 -

9K 367 24
                                    


"Hiç kimse bir alışkanlığa veda etmek cesaretini gösteremez..!"

# Bernard Shaw #

~

Kafamı arabadaki kişiye çevirdiğimde beklemediğim bir kişiyle karşılaştım. Karşımdaki kişi Uraz olabilirdi. Ya da uzun zamandır görmediğim Berkay. Ama gerçekten beklediğim kişi Oğuz değildi.Başımı şaşırmış anlamında salladığımda Oğuz yüzüne yapmacık bir gülümseme yerleştirdi.

" Evine bırakmamı ister misin? " Bu sefer yapmacık gülümseme yapma sırası bendeydi. Onu taklit ederek neden dercesine gözlerimi kırptım.

" Herşeyin bir sebebi olmak zorunda ? " Evet dercesine başımı salladım. Yüzünde sıkılmış bir edâ vardı. İlk geldiğim zamanlar Uraz'ın bana yaptığını, ben arkadaşına yapıyordum. Uraz bana öyle davrandığında gerçekten fazla sinirleniyordum. O yüzden Oğuz'u anlamam zor değildi.

" Haklısın." Diyerek sustu. Sonra tekrar yeşil tonlarına yakın gözlerini tekrardan üzerime doğrulttu.

" Sebepler bazen saklanmak içindir. Yoksa verdiği yükü kaldıramazsın." Dedi göz kırparak. Söylediği mantıklıydı. Benden sakladığı bir şeyler olduğu belliydi. Ama kaldıramazsın dediğine göre, öğrenmek istemiyordum. Bu aralar bu kadar derdin içinde başka bir katliam istemiyordum.

" Ne istiyorsun Oğuz?"

Sırıtarak arabadan indi. Arabaya yakın olduğumdan dolayı, o arabadan indiğinde geri çekilmek zorunda kaldım.

" Parti var biliyorsun değil mi? "

Kafamı evet anlamında salladım.

" Ve sen partnerini bulamadın."

Bu çocuğun cidden amacı neydi? Oğuz'la tanıştığımız gün bile kavga etmiştik. Onunla iyi anlaşamayacağımız daha geldiğim ilk günden belliydi. Zaten o günden sonra da onunla zorunlu kalmadıkça konuşmamıştım. Durup dururken karşıma çıkması, senden birşey isteyeceğim sözünün belirtisiydi.

Aşk-ı İntikam (Tamamlandı)Место, где живут истории. Откройте их для себя