- Bölüm 14 -

9.7K 404 16
                                    

O günün üzerinden tam tamına iki gün geçmişti. O günü hatırlamak benim için sadece kötü bir anıydı. Uraz'ın verdiği tepki ile neye uğradığımı şaşırmıştım. O  zaman bir kez daha anlamıştım onu tanımadığımı. O zamanı hatırladıkça sinirden ellerim titriyordu.

"Sen bir katilsin ! "

Bunu dediğimde Uraz'ın gözleri irileşmişti. Yüzünde tanımlayamadığım o korkuyu görüyordum. Selin ile Oğuz'a baktığımda  çoktan gitmişlerdi. Giderken beni de çağırmaları gerekmezmiydiOnlara o kadar yardım etmiştim sonuçta. Uraz'a baktığımda başını ellerinin arasına almış elini yumruk yapmıştı. Cebinden  çıkardığı hapı içmeye başladı. Gerçekten bir insanın hayatı bu kadar kötü olabilir miydi ? Hapı bitirdiğinde paketi yere atıp ellerini sıkmaya başladı.

Göz rengi koyulaşmış alnında ter damlaları oluşmuştu. Söylediğim şeye hala cevap vermemişti. Elleri titremeye başlamıştı. Gözlerini yerden kaldırıp  gözlerimin içine baktı.

" O zaman bu katilin neden hala yanındasın? "

Bu soru karşısında cevap verememiştim. Gerçekten de neden hala onu izlediğimi bilmiyordum mesela. Uraz ayağa doğruldu.

" İnsanlara zarar veriyorsun Uraz. Sonuçlarını düşünmeden hareket ediyorsun."

Uraz bir hışımla çenemi tuttu. Tutuşu o kadar sertti ki çenemi acıdan hissetmiyordum.Verdiği acıdan dolayı ondan nefret ediyordum. Bu hafta artık değişmişti. O sessiz Uraz değildi. Onun gerçek yüzünü yeni yenirüyordum.

Urazkulağıma eğildi ve hiç beklemediğim  o cümleyi söyledi. Nefesi kulağımdaydı.

" Artık bu katilden korkmaya başla."

Kulağımdan uzaklaşıp arkasını dönüp gitti.

O zaman aklıma geldikçe sinirleniyordum. O kimdi ki!  Birde bana gelmiş benden korkmaya başla diyordu.

Dolabımdan çıkardığım kıyafetlerimi giyip evden ayrıldım. Bazen şu lanet okuldan kaçmak istiyordum. Beni kimsenin bulamayacağı ıssız bir yere gitmek. İnsanlardan uzak sessiz o yerde. Düşüncelerden uzak bir diyarda. Bazen gerçekten çekip gitmek istiyorum. Tıpkı en sevdiğim insanın gitmesi gibi.

Aşk-ı İntikam (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin