Autor note

787 57 25
                                    

Heey mijn lieve lieve lezer!

Ik ben zoooo maar dan ook echt zooo ontzettend blij dat ik uiteindelijk de 5K heb bereikt in zo'n korte tijd!! Echt super!! Jullie maken mijn dag !!

Ik heb dus voor jullie een soundtrack toegevoegd die ik ook gebruik in mijn boek met de toepasselijke titel Angels&Demons. Deze is van Hans Zimmer origineel maar deze is bewerkt.

Ik ben zelf eigenlijk niet goed in filmpjes maken of fanart en ik wil jullie dus eigenlijk vragen of jullie dit misschien willen doen. Jullie filmpje of fanart word gepost boven de hoofdstukken van dit boek.

Het is natuurlijk een hele grote vraag aan jullie maar zou het wel ontzettend leuk vinden!

Oh?! En de wedstrijd gaat super goed! Inmiddels 11 aanmeldingen dus er zijn nog 4 plekken open in de wedstrijd. Dus nog 4 mensen maken kans op een hoofdroltje in het boek! Dus meld je snel nog aan, wie als eerst komt wie als eerst maalt!
En niet vergeten! In deze wedstrijd word er ook dingen verteld die nog NIET in het boek staan, of dingen zoals plaatjes getoond van gebaseerde karakters en personages.

Daarnaast jullie mening telt ook bij de wedstrijd, dus wie zouden jullie willen dat er zoiezo door gaat de volgende ronde. Die keuze is aan jullie!

Iedereen maakt kans om te winnen!

Lieve fans, lezers! Ik wens jullie nog heel veel plezier toe in dit boek! Ik hoop morgen weer een hoofdstuk te plaatsen.

Wil graag weten wat jullie leuk vinden en wat jullie eigenlijk graag nog willen zien.

Ohjah, fanart en filmpjes kan je via de mail sturen : nicole1995 @ live.nl

Hoop op leuke reacties en ik hou stiekem heel erg veel van jullie!!

InfernoWhere stories live. Discover now