! - Mededeling - !

753 42 8
                                    

Beste lezers & Inferianen,

Het spijt me heel erg dat ik een lange tijd niks heb geschreven, ik ben namelijk druk bezig geweest om de laatste dingen af te ronden van me oude school en jullie website.

Ik had gezegd dat wanneer ik de 12,500 K zou halen deze online komt te staan maar nu dit nadert moet ik helaas de woorden inslikken want, ik ga namelijk op vakantie en heb dus geen internet.

Zo nu en dan zal ik wifi hebben maar veel zal dit niet zijn, er word dus bijna tot niks van de 16de tot de 31ste van Juli geüpdatet. Dit geld voor zowel dit boek als alle anderen boeken.

Bij de vraag over de website, wees gerust. Hij is zo goed als klaar. Ik zet deze dus online hier wanneer ik terug ben van vakantie dus nog even geduld en jullie kunnen met jullie eigen karakter/personage de wereld van Inferno binnen treden.

Wel moet ik zeggen dat ik geen ster ben in het maken van websites dus verwacht geen kunstwerk van mij. Als iemand wel verstand heeft van mooiere websites maken kan deze persoon mij altijd een privé bericht sturen natuurlijk.

Hierboven zien jullie een plaatje van Lucas, hij is de eerste die een officieel gecast is. Hij speelt namelijk in een Anime serie. Zijn naam is Alvaro Garay van wand of fortune I en II , natuurlijk wel met zwart haar dus indien je de foto niet kan zien kan je hem altijd googelen.

Ik hoop jullie hierbij genoeg geïnformeerd te hebben mijn lieve lezers.

Heel erg bedankt voor alles, een hele fijne vakantie voor de gene die op vakantie gaan en tot snel!

Xxx

FantasyLaviniaAyano

PS

Ik ben van plan een Q&A te doen, indien jullie al vragen hebben beantwoord ik, Ayano of een andere personage deze graag.

InfernoWo Geschichten leben. Entdecke jetzt