A/N New Book

732 54 31
                                    

Ja jullie horen het allemaal goed.
Ik zit met een nieuw verhaal in mijn hoofd. Nouja, nieuw verhaal is een beetje overdreven. Ik schrijf namelijk al heel lang met dit verhaallijn.

Ik ben namelijk begonnen met dit verhaallijn in 2012. Denk ik.. Kan ook 2011 zijn geweest. Dit verhaal schreef ik vanuit mijn eigen personage en visie op een RPG site. Genaamd Dust. Na 2,5 jaar ongeveer misschien korter is de site inactief geworden, iets wat ik intens jammer vond.

Het verhaallijn en de gebeurtenissen zijn me echter altijd bijgebleven en het schreeuwt in mijn hoofd naar meer aandacht voor een goed boek.

Een boek die ik hoop net zoveel aandacht te geven als mijn goedlopende verhaal: Inferno. Waarvan de meeste mij dus kennen.

In elk geval over het boek!
Dit boek is wederom een fantasy verhaal, gebaseerd op de RPG die weer is gebaseerd op de fantasie van Vincent Jongeman, die helaas niet meer onder ons is. Vincent heeft het verhaal en de verschillende lijnen samen met zijn stafmedewerkers waaronder ik de losse verhalen bedacht, de echte hoofdlijn is gebaseerd op de boeken en films van 2012 en de golden compas.

Het verhaal,
Het is oudjaarsdag in het jaar 2012, het jaar dat de maya een voorspelling heeft gedaan dat de wereld zou vergaan. Een voorspelling waarop de dag zelf hard om werd gelachen maar een minuut voor twaalf begint de wereld te schudden en scheuren beginnen te ontstaan. De mensen raken in paniek en beginnen te rennen, te vluchten voor het vuur dat hun nadert.

De wereld die vol zit met mensen, mensen die de wereld geen goeds hebben gedaan door deze te vervuilen en de bossen te kapen. De maya's hadden gelijk gehad. Een verblindend licht overweldigd de wereld waarin deze beetje bij beetje vergaat.
1 seconde voor 12 uur is er niks meer te bekennen van de planeet die ooit aarde heten.

Maar uit het stof van de oude wereld ontstaat een nieuwe wereld.

Een wereld waarin mens en dier verbonden zijn, een wereld die onaangepast is door de mens. Maar de tijd vordert en er beginnen groepen te ontstaan. Groepen die men in de volksmond clans noemt.

Zo ontstaat de Dustseekers maar ook de Cealos Clan die in staan voor de natuur, De Vincenza de clan van dieven en handelaren en de Nigris Clan, de clan waar kwaadheid heerst.
Het magistrerium probeert iedereen in de hand te houden om te voorkomen dat er een oorlog ontstaat.

Maar zal het hen lukken?
Volg de verhalen van de verschillende personages in DUST!

~

Wanneer er leuke reacties komen zal het boek geplaatst worden, dus laat vooral je mening weten!

Hierboven is het promotiefilmpje te zien, dit filmpje is gemaakt door Vincent Jongman. Officieel is het een promotie filmpje voor de site maar omdat deze inactief is kan ik hem gebruiken hiervoor. Hier is toestemming voor gegeven.

Het eerste hoofdstuk staat online mijn lieve lezers!

InfernoWhere stories live. Discover now