Q&A

835 48 19
                                    

Hier is die dan lieve lezers! De Q&A, hier in dit hoofdstuk worden alle vragen beantwoord die men heeft. Dit hoofdstuk kan bijgewerkt worden dus hou hem in de gaten.

Je kunt je vragen nog steeds stellen, hier in de comments of bij het hoofdstuk Q&A vragen.

Hopelijk komen jullie nog met andere fantastische vragen!

Q&A

Vragen aan Mikeala

@BlossomRainFall : Wat vind je van de relatie van je ouders?

*schrikt op* I-ik uhm.. Ja.. *kijkt nerveus om zich heen* Uhmm.. Nou.. Het is anders dan wat andere meisjes hebben.. *bijt op haar onderlip* Ik weet niet goed wat ik ervan moet vinden. *peutert aan haar nagels* Ik zie Lucas en Ayano meer als me ouders. Zij hebben me opgevoed. Me ouders zijn meer mijn docenten, hele strenge docenten.. *ogen worden groter* Maar dat vertel je ze toch niet door, hé?!

Vragen aan I

@100stebanaan: I, wat vind jij nou het leukste aan Ayano?

*staart vooruit en tuit bedenkelijk zijn lippen* Het leukste hé... Uhm.. Ik denk niet dat ik een favoriet zou kunnen kiezen uit haar karakter nog aan haar uiterlijk.

Het uiterlijk liet me omdraaien maar haar karakter heeft me blik op haar vast gehouden. Ze is denk als een witte roos in een veld met witte lelies. Ze is anders dan de rest maar toch onopvallend wanneer je slechts je ogen over het veld laat gaan. Ayano heeft meerdere aantrekkingskrachten, haar ogen zijn er één van maar ook haar liefde en bescherming van andere of de opoffering voor wat ze lief heeft.

*schuift kap op* Dat is alles wat ik je zou kunnen zeggen.

@MilaSteenbergen: Waarom moesten mensen gewond raken in de bunker?

*kijkt Mila schuin aan* Je mag best mors dood zeggen. *grinnikt* Nou, Mila.. Je zou kunnen zeggen.. Uit zelfverdeding.. Gezien je niet zomaar de verdieping kan bereiken als zo'n iemand als ik.. Bedoel heb blond haar en blauwe ogen.. Gadaranen zijn niet zo vredelievend als ze eruit zien.

Maar dan zou ik liegen, ik genoot er namelijk teveel van. Ze diende voor mij als een boodschap. Een boodschap die alleen voor haar bestemd was.

Maar ik geef toe, het waren er meer dan de bedoeling in eerste instantie was. Maar goed, dan hadden ze die rode knop niet moeten indrukken. *haalt nonchalant zijn schouders op*

@xZoeee: Waarom vermoord je zoveel mensen alleen om haar te laten zien dat je van haar houd?

*trekt wenkbrauw omhoog* Het valt best mee.. Ik heb niet geheel Gadara uit vermoord. Ik denk dat als je de meeste mensen daar zou kennen dat je blij zou zijn dat ze dood waren. Maar om op je vraag terug te komen, Zoe.. mag ik je zo noemen? Ja, nee? Oké.. Ik was daar niet enkel voor haar, ze zijn gestorven met een doel. Gestorven als boodschap voor haar maar ook voor anderen. *grinnikt*

@Blue_ghosts: Hoe kan je zo snel wegkomen als Ayano er is?

*glimlacht geheimzinnig* Dit vind ik nou een leuke vraag, nou kijk Blue.. Wat ik doe kan je het best omschrijven als een kat en muis spelletje. En zoals elke muis heb ik ook zo mijn verstop plekken en holen. En daarnaast staat deze muis niet alleen, er zijn er meerderen die hun oog op haar verzien hebben. Het is mijn gave om te verdwijnen in het niks. Ik was er toen ze de brief opende, ik volgde haar naar buiten en ik zal altijd in de schaduwen zijn.. Dichtbij haar.. *zucht*

@richeira: zou je echt er alles aandoen om bij Ayano te kunnen zijn en haar bij je armen te krijgen. ookal door lord weet ik veel wie die jongen die met Ayano heeft gekust.

InfernoOù les histoires vivent. Découvrez maintenant