4. Marea mahmureală

24.1K 1.1K 179
                                    

Oh, ce mă doare capul. Doamne, sper că nu s-a întâmplat nimic aseară. Tot ce îmi aduc aminte este că în apartament se afla o petrecere. Și ce mai petrecere... Alcool, curve, amorezi și multe alte specimene. Știu că am băut câteva pahare bune, dar nimic mai mult. Capul mă doare groaznic și miros toată a tutun și alcool. Asta îmi mai lipsea.

Deschid ochii și.... surpriză. Mă aflu în dormitor, în pat mai exact. Îmi duc mâna dreaptă la tâmplă și încep să masez. Nu îmi ia mult să constat că sunt doar in lenjeria intimă. Pot să jur că mă aflam cu tipa aia, Alice, ultima dată. Cum am ajuns in pat? Cine m-a cărat din haosul ăla? Și cine a avut curajul să dezbrace o fată beată? De ce mi se întâmplă numai mie lucruri de genul ăsta? Să te trezești doar in lenjerie în propriul pat și să nu ști cum, te duce puțin în eroare. Habar nu am și dacă mă mai gândesc mult, s-ar putea să îmi explodeze capul. Nici starea de vomă nu îmi dă pace. Persistă din ce în ce mai mult. Nu e bine...

Ușa se deschide iar eu automat mă înfășor mai bine cu lenjeria de pe pat ca să mă acopăr. Nu vreau ca un necunoscut să mă vadă aproape goală.

Nick intră îmbrăcat lejer într-un tricou alb puțin ud și niște pantaloni de trening. Se pare că cineva a fost la alergat, dat fiind faptul că gâfâie și broboane de transpirație se află pe fruntea sa. Arată și mai apetisant acum. Părul este răvășit, de parcă a trecut o furtună prin el, iar mușchii... ei bine, păreau a fi unși cu untură. Dar în cazul lui era transpirație. Păcat. Mi-ar fi plăcut să vină jupuit de un câine, care m-ar fi făcut cel mai mare favor din lume. Ar fi fost o mare plăcere să îl privesc în chinuri. Dar astea sunt doar vise.

Nick a venit lângă mine și a pus pe noptieră o sticluță cafenie. Bănuiesc că asta îmi va face bine. Dar după cum e el, cred că acolo e medicament pentru indigestie, ci nu pentru mahmureală, sau mai rău, otravă. Mă uitam la el cum se așează pe pat și începe să mă analizeze.

-Bună dimineața, rază de soare, îmi spune zâmbind. Cum te simți?

-Ca naiba. Mă doare capul și îmi vine să vomit, îi răspund.

-Bea asta, arată spre sticlă cu mâna.

Mă uit încurcată la el.

-Aia e otravă.

-Pe care nu ești obligată să o bei. Mă gândeam că vrei să îți revi mai repede, de fapt sora ta m-a pus să ți-o aduc. Nici ea nu se simte bine.

-Apreciez gestul, îi spun dându-mi ochii peste cap și înșfac sticla de pe noptieră.

O desfac cu grijă, dar continui să îl privesc pe idiot. Înghit în sec înainte să iau o gură din ea. Mă strâmb din cauza gustului și o înghit numaidecât.

-Uite, spune și scoate din buzunar o foaie împădurită, pe care mi-o întinde. Asta e lista de reguli pe care ești obligată să o înveți pe de rost. Te las să îți revii....

Nu mai apuc să îi raspund. Îi iau lista din mână ,iar el se ridică și se duce la baie. Când am luat hârtia din mâna lui, degetele noastre abia s-au atins. Fiori reci m-au cuprins și abia acum, când a plecat la baie , au început să dispară. Respir și analizez hârtia împachetată. O deschid cu grijă și rămân surprinsă când găsesc un scris elegant si drăguț de cerneală. Dacă ar fi și el cum e scrisul, m-aşi îndrăgosti imediat de el . Dar nu este cazul meu, pentru că îl urăsc din tot sufletul meu.

Nick's rules:

1. Nu mă trezești dacă nu ai un motiv întemeiat.

2.Nu stai mai mult de 30 de minute în baie

Lasă-mă să te iubesc Where stories live. Discover now