17. Dinner

16.3K 814 77
                                    

Mai arunc o privire în oglindă ca să mă asigur că arăt perfect. Trebuie să fie. Am reușit să îl conving pe Nick să amânăm cina petru câteva zile, deoarece am venit obosiți și trebuia să ne obișnuim cu clima de aici, pe lângă faptul că nu aveam dispoziția necesară, iar el a fost ocupat cu firma.

Port o rochie neagră și mulată, în partea de sus având broderie, niște sandale cu toc și mi-am prins părul într-un coc, lăsând câteva fire să îmi mângâie fața. Am un machiaj simplu, cât mai natural, și am asortat o pereche de cercei lungi și un plic ținutei.

Când Nick mi-a zis că vom lua cina cu părinții săi, mi-a picat cerul în cap. Inițial, am început să mă înec cu salivă, crezând că totul este un vis, dar se pare că nu. Nu sunt pregătită să îi cunosc familia. Toată noaptea am stat și mi-am imaginat tot felul de scenarii, care mai de care mai tâmpit. Îmi e teamă de ce impresie își vor face despre mine. Sunt o fire mai timidă, de fel, dar uneori sunt și îndrăzneață.

L-am cam ignorat și pe Nick, abia dacă ne-am sărutat de câteva ori astăzi. Știu că vrea să facem sex, pentru a nu ştiu câtă oară, dar nu sunt deloc în apele mele.

Având în vedere că am ajuns acum 5 zile acasă, nu am avut timp să ies în oraș sau să mă ocup și de alt ceva, în afară de Nick. Astăzi am mai discutat puțin cu Sam în legătură cu sarcina ei și protecția lui Eden. De când a primit vestea, nici că nu o mai lasă să se dea jos din pat. Dar atunci când este plecat, Samantha nu are nici o problemă cu statul în pat. Se mișcă după voia ei. A început să fie mai atentă la alimente și băuturi, dar tot o fire energică a rămas. O văd eu peste câteva luni...

Iar în legătură cu starea mea de sănătate, pot spune că nu mă mai simt rău. Chiar îmi este bine acum, deși Nick crede că ar fii mai bine să mă consulte un medic. El acum este în dressing și își alege hainele pentru cină.

Nu vreau să par o ipocrită, dar chiar nu mi-a picat bine vestea. Și nici nu vreau să îl dezamăgesc pe Nick. I-am promis că voi merge cu el și așa voi face.

-Hai leneşule, mai repede. O să întârziem din vina ta, îi spun ceva mai tare ca să mă audă.

Dar îl și văd în secunda următoare ieșind din dressing cu cămașa descheiată și cu sacoul în mână. A alea de data asta un costum negru Hugo Boos și o cămașă albă, fără papion sau cravată. Îi dă un aer mai de bad boy, cămașa deschisă la ultimii 3 nasturi.

-Serios? Păi e vina mea că tu te-ai gândit că trebuie să porți rochia asta, care apropo, este extrem de scurtă, ci nu pe cea bleumarin? îmi reproșează și vine în fața mea ca să îl ajut cu cămașa.

După ce îi închid nasturii de la cămașa și îi aranjez gulerul, Nick se întinde pentru un sărut, dar eu îl opresc la timp.

-Nț iubire. Știi că nu ai voie decât după cină, și în plus îmi strici machiajul.

-Mama lui de ruj! exclamă supărat. Îți cumpăr câte vrei, numai dă-mi un amărât de sărut.

Zâmbind, îi iau fața în palme și îmi apropii buzele de ale sale. Nick mă apucă cu un braț de talie și mă lipește de el, adâncind și mai mult sărutul. Gemem amândoi, iar limba sa îi declară război limbii mele. Ne desprindem cu greu din sărut și râd când îl văd murdar de ruj. Cred că nici eu nu arăt mai bine ca el. De ținut minte: data viitoare să nu mă mai dau cu ruj, mai ales cu cel roșu. Un degetul mare, încerc să îi șterg dârele de ruj, la fel procedând și el.

-Așa mai zic și eu, prea mai ignorat azi. Înțeleg că ai emoții, dar chiar nu trebuie. O să vezii că te vor adora. Tata deja e în mreje după tine și te consideră nora lui. Iar mama... o să fie okay, nu îți mai face griji.

Lasă-mă să te iubesc Where stories live. Discover now