28. Câteva surprize

15.9K 780 345
                                    

A trecut o lună de când Nick a ieșit din spital și de când Eden a cerut-o în căsătorie pe Samantha. O lună în care Nick a făcut recuperare și în care m-a răsfățat în fiecare zi cu flori sau cadouri. Firește că nu am scăpat noaptea de poftele sale. Am făcut dragoste ca doi nebuni și mă mir cum de nu s-a rupt patul.

A început să meargă, dar tot îi mai trebuiesc câteva ședințe de recuperare și puțin ajutor. Îl văd cum își dă silința și se lupta cot la cot cu Eden, care mi-a interzis să îl mai ajut, pe motiv că îmi pun copilul în pericol dacă fac efort.

Am trecut cu bine și de vizita părinților care au fost foarte încântați de noi două. Tata a început să plângă când ne-a luat în brațe, iar Amanda, sau mama, a început să ne dea sfaturi despre copii.

Pe zi ce trece, burtica mea parcă prinde contur. Am două luni de sarcină, iar abdomenul este aproape plat. Chiar dacă nu este foarte vizibil, eu mă simt mai grasă. Bine, Samantha oricum m-a întrecut. În mai puțin de 5 luni, Eden Junior va apărea pe lume. Viitoarea doamnă Rockfeller are pofte în fiecare minut al zilei, iar Eden este mult mai mult decât bucuros să o vadă că mănâncă cu poftă și o tachinează ori de câte ori are ocazia.

Stând pe o canapea de piele lângă Nick, o așteptăm pe viitoarea mămică să iasă din cabina de probă. Suntem într-un magazin de rochii de mireasa ca Samantha să își aleagă rochia. Nu doar noi doi așteptăm, ci și Amanda și Alice, dar ele s-au împrăștiat prin magazin și se uită la rochii. Nick este mai mult ocupat cu degetele de la mâna mea, căci săracul este plictisit și se joacă cu ele. Îmi tot răsucește inelul de pe deget și îl admiră. Mă ține în brațe, aproape lipită de el și din când în când îmi mai fură și un sărut, pe care il dau cu toată dragostea mea.

-Iubito, îmi șoptea suav la ureche, nu vrei să mergem acasă? Miresica refuză să mai apară.

-Nick, ai și tu puțină răbdare. Dacă eram eu în locul ei? Hm? Ce mai făceai atunci?

-Sincer, nu știu. Dar îți promit că în scurt timp o să mai facem o vizită acestui magazin.

Nu mare îmi e uimirea atunci când îi văd privirea ce îmi transmite cu exactitate ce vrea. Și eu mă gândesc încă de când am plecat la patul moale și pufos. Dar Samantha a insistat să merg atât eu cât și Nick pentru că vrea să audă și părerile noastre. Zâmbetul ștrengar și căldura din ochii săi mă topesc. Dar dresul unei voci mă forțează să îmi întorc privirea și sar din brațele lui Nick când îmi văd sora îmbrăcată ca o regină.

-Doamne, Samantha, ești superbă, exclam și o iau de mâini analizând-o mai amănunțit.

Poartă o rochie albă stil sirena ce se continuă cu o trenă. Decolteul este în formă de inimioară, iar toată partea de sus este brăzdată de mici perle. Nu are mâneci și îi scoate burtica în evidență într-un mod drăguț. Nu o arată nici foarte grasă, dar nici slabă.

-După o mie și una de rochii pe care le-ai probat, asta îți vine binișor, spune și iubitul meu care încearcă să își țină râsul în frâu. În rest, în toate pari cât o balenă.

-Nick, chiar nu poți să te abții! îl dojenesc în speranța că se va potoli iar Sam își dă ochii peste cap. Sis, nu îl baga în seamă. Cred că i se trage de la faptul că aseară nu a dormit mai deloc.

-Opa, Nickişor, ce ai făcut aseară? îl întreabă Alice pe un ton jucăuș când vine alături de Amanda lângă noi.

-Am fost în Paris și mi-am înșelat soția, îi răspunde zâmbind forțat iar eu mârâi. Iubito, glumeam, spune și se ridică ca să mă tragă în brațele sale. Și beat nu o să te înșel, să știi. Pentru mine ești perfectă.

Lasă-mă să te iubesc Where stories live. Discover now