10. Sunt un prost

22.2K 1K 123
                                    

~Nick P.O.V.~

Obosit, bag cheia în yală și dau să descui ușa apartamentului, dar aceasta este descuiată deja. Ciudat, dar mă gândesc la posibilitatea ca Lin să mai fie cu cineva în casă.

Ultimele trei zile mi le-am petrecut fie în Washington fie aici, în New York. Dat fiind faptul că tata a rămas să se ocupe cu furnizorii de aici, eu am rămas singurul disponibil să meargă în capitală ca să încheie alte contracte cu firme de construcții.

Am crezut că o să găsesc liniște, dar se pare că în curând voi avea nevoie de un aparat audit, pentru că o să rămân surd curând. Sara latră veselă la vederea mea, iar Lin se ceartă cu un bărbat, gol.

Aproape am turbat din cauza lui, asta până când să îi văd mutra de om bătut de soartă. Fratele meu handicapat stă doar în boxeri în fața iubitei mele, rânjind precum un idiot. Pe când, blonda seducătoare își ține mâinile în șold și bate nervoasă din picior.

-Dacă am întrerupt ceva, vă rog să mă iertați, le spun și mă îndrept spre dormitorul meu, dar blondina mă oprește.

-Nici să nu te gândești, gorilă, tună vocea sa.

Fratele meu ridică nepăsător din umeri și de îmbracă repede în hainele ce erau aruncate pe jos. Își trece prin păr o mână și îmi mizează un "Baftă", înainte de a ieși pe ușă.

-Încă nu te-am iertat...

-Dar de data asta chiar nu știu ce am mai făcut.

-Te asigur că ai făcut ceva, mârâie și face doi pași amenințători spre mine iar eu mă dau instinctiv unul înapoi.

-Înainte de a fi acuzat de ceva, cer probe, Lin.

-Okay, spune și își trece o mână prin păr, îmi poți explica ce cauta el aici?

Aș minți dacă nu i-aş zice că eu i-am dat cheia apartamentului fratelui meu, asta pentru că tata i-a blocat toate cardurile și i-a luat telefonul ultima dată. Fratele meu mai mic este un adevărat poznaș, iar când vine vorba de femei, este un macho desăvârșit.

-Păi, încep dar neștiind ce să mai zic mă opresc.

-Știam eu, știam. Din cauza ta a trebuit să îl suport pe fratele tău tâmpit.

-Nu este doar tâmpit, iubito. Este și handicapat, idiot, îngâmfat, porc, afemeiat, nesimțit...

-Vai, ce mă bucur că te autodescrii, mă scutești pe mine de o treabă.

-Ce? Cum adică mă autodescriu?

-Semeni cu fratele tău, deci aceste calități ți se atribuiesc și ție.

-Ce vacă, spun mai mult pentru mine, dar se pare că m-a auzit pentru că mi-a dat o palmă. Când a ajuns atât de repede lângă mine.

E seară și tot ce vreau e să mă bag în patul cuiva. În nici un caz să îi suport ei crizele sau să mă cert cu ea. Știu că nu o să câștig și din cauza asta nu vreau să risc.

-În seara asta dormi la ușă, îmi spune vocea ei angelică.

-Oh, ba nu iubito. O să dormi cu mine, contraatac și eu.

-Idiotule, chiar vrei să ne certăm? Eu una m-am săturat. De când esti tu, nu mai sunt eu. M-am schimbat odată cu apariția ta. Chiar vreau să te hotărăști odată ce vei face.

-Păi, o să te iau pe sus și ne vom retrage în cuibușorul nostru de nebunii, îi spun rânjind.

-Poți să fii și tu măcar o dată în viață serios? Chiar m-am săturat de apropourile tale legate de sex. Vrei sex iubitule, du-te la un bordel și trageți-o cu câte vrei, numai lasă-mă dracu' în pace.

Lasă-mă să te iubesc Where stories live. Discover now