15.Goana după pilulă

19.7K 929 189
                                    

~Nick P.O.V~

Practic am înghețat, teoretic am început să îmi pun mintea la contribuție și să îmi readuc aminte ce am făcut. După un amor de excepție cu Lin, în care am uitat să folosesc prezervativ, ne-am băgat în pat și am început să discutăm, până când mi-a pus întrebarea ce o frământa.

Prost am fost, idiot rămân. Cum să uit așa ceva.?Este împotriva legii să nu folosești prezervativ. Nu, eu trebuia să mă las sedus de inocența ei și să uit. Nu e chestia că mă simt eu prost, dar mi se rupe inima acum când o văd plângând. A-şi da orice să nu o mai văd așa, mai ales că eu sunt vinovatul. Dar acum nu mai pot să dau înapoi. Poate că așa a vrut să fie, să îi îndeplinim dorința tatei de a avea nepoți. Nu am cum să o condamn, deoarece a fost pentru prima dată și nu cred că ia anticoncepționale. Dar acum ce mă fac? Nu pot să o asigur că totul va fi bine, când eu nici măcar nu știu pe ce lume sunt.

-Iubito, te rog să nu mai plângi. Promit că totul va fii bine, încerc să o calmez, dar eșuez, căci mă trezesc cu o pernă în față.

Bine că de data asta nu a dat cu palma. Este tare imprevizibilă uneori, te surprinde de fiecare dată.

-Cum?! urlă către mine. Cum să mă calmez, când știu că pot să rămân însărcinată? Nici măcar nu știu ce să fac... mă simt neputincioasă. Nu că nu îmi doresc copii, dar este prea devreme. Am abia 23 de ani, copii mai pot aștepta.

-Te înțeleg și promit că voi rezolva problema. Vreau doar să nu mai plângi, bebe.

Îi iau fața în mâini și o privesc adânc în ochi. Acei ochi care m-au vrăjit încă de prima dată, care acum sunt umezi și roșii din vina mea. Chiar și în întuneric, plânsă și obosită, tot frumoasă este și va fii. Acum că știu că sunt primul și unicul bărbat din viața ei, mă simt mândru. Mă simt ceva mai bărbat, mai puternic. Niciodată nu am mai dezvirginat o fată, dar măcar eu am experiența.

-Iubito, oftez și o prind într-o îmbrățișare de urs. O să ne descurcăm noi cumva. Eu nu vreau să îți cauzez lacrimi, ci zâmbete sincere și pline de dragoste. Vreau să fii fericită.

-Oh, Nick, spune și începe să plângă și mai tare.

O mângâi pe spate cu o mână, și pe cealaltă o trec prin părul ei mătăsos. Îi mai depun câte un mic sărut pe creștetul frunții și îi mai șoptesc cuvinte liniștitoare, în speranța că se va calma.

-Iubito, nu vrei tu să ne culcăm și să ne ocupăm mâine de problemă? o întreb mai în șoaptă, căci probabil a adormit.

-Oh nu, macho. Acum te duci și vezi ce aș putea să iau ca să nu rămân gravidă, dacă nu, nu mai vezi sex o lună!

-Mă ameninți?! o întreb și îmi ridic sprâncenele puțin amuzat.

Chicotul ei slab îmi încântă auzul și îmi saltă inima de bucurie. Scorpia mică, se joacă cu mine. O să am eu ac de cojocul ei, dar nu acum, deoarece stă mult prea frumos ghemuită la pieptul meu. O mai mângâi puțin și oftez când începe să se foiască la mine în brațe. Se trezește soldățelul și nu e bine. Nu cred că mai are puterea pentru o nouă partidă.

-Iubito... mârâi spre ea și o pot vedea cum zâmbește. Credeam că ți-a ajuns! Fii cuminte și hai să ne concentrăm pe lucrurile ce ne preocupă acum.

-Gata, gata. Mă liniștesc. Batman, du-te și rezolvă problema, acum. Nu știu ce faci tu, dar eu o să mă culc. Sunt frântă, spune și un căscat îi scapă.

După ce o sărut cum numai eu știu, o aranjez în pat și o las să se odihnească. O învelesc cu pilota și îi mai sărut o dată fruntea.

Și nu mare îmi e mirarea când aprind de dată asta întrerupătorul și o lumină puternică cuprinde camera. Parcă cineva a vrut să ne facă asta intenționat. O las aprinsă cât timp caut eu niște haine și mă minunez de deranjul cauzat. Bikini pe noptieră, sutien pe clanță și pantofi aruncați la nimereală. Ce mai țintă pe mine...

Lasă-mă să te iubesc Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum