29. Burlăcițe

13.6K 716 353
                                    

Cuvintele sale au ajuns până în cele mai întunecate locuri ale mele. Încă nu îmi vine să cred că a spus asta, că și exteriorizat sentimentele. Acel "Te iubesc" ce a ieșit din gura lui este sursa mea de viață. Nu îmi vine să cred că și-a făcut curajul să o facă, sincer. Și eu am vrut să îl enervez, dar m-a uimit.

Până și zâmbetul de pe fața lui îmi demonstrează că nu mă minte, ci ba mai mult este sigur pe sine. Din nou, a reușit să mă șocheze prea devreme. După ce părinții mi-au făcut o vizită surpriză, a mai venit și el ca să îmi facă ziua mai bună.

Cred că în momentul ăsta, maxilarul îmi este undeva pe la subsol, ochii prea deschiși, iar inimă refuză să mai bată. Își lasă privirea în jos și se sprijină într-un braț. În mintea mea, îmi dau zeci de palme și încerc să îmi pun gândurile în ordine. Dar, la naiba! Cum să o fac când el râde? Nu spun că mă deranjează, dar trebuie să scot și eu un cuvânt.

-Spune-mi că ești beat și că nu știi ce zici, sau că visez, spun încă șocată.

Se apropie de mine și îmi cuprinde mâinile cu ale sale. Încă râzând, mă analizează cu privirea și îmi mângâie podul palmei cu degetul mare.

-Nu, prostuțo. Nu e nici un vis și nici beat nu sunt. Te iubesc! mai repetă o dată, dar mai clar și mai încet.

Scoțând un țipăt de fericire, mă arunc peste el și cădem amândoi peste salteaua moale. Încep să sărut fiecare părticică de piele ce îmi iese în cale, iar când ajung la buze, îl las pe el să preia controlul. Îi cuprind fața în palme, iar el își plimbă mâinile pe sub tricoul meu ce s-a ridicat puțin la aterizare. Îmi mângâie buzele cu limba și pătrunde în gura mea abia după ce o mușcă pe cea de jos. Tachinează, alinta și iubește. Mă iubește pe mine, iar eu pe el. Și ce este mai important, este că din rodul iubirii noastre se va naște un minion.

Nu am crezut că acele două cuvinte au o valoare atât de mare. Acum, după ce am aflat, mă simt ca și cum aș fi în Rai. Mulți mi-au spus că mă iubesc, dar atunci o făceau în joacă. Știu că i-a fost mai greu, deoarece încă suferă după fosta logodnică, iar eu i-am acordat tot timpul din lume. Și a meritat așteptarea.

Iar de la un simplu sărut, lucrurile se complică. Hainele dispar de pe noi fără să conștientizăm, iar eu ajung sub Nick. Mă pătrunde încet, chinuindu-mă puțin, dar apoi mărește ritmul. Îmi plimb unghiile pe spatele său, iar el mă răsfață cu sărutări. Gem și îl zgârii atunci când mă mușcă de gât, iar el mârâie și se năpusteşte asupra gurii mele flămânde.

Ajungem amândoi pe culmile disperării, eu strângându-i mușchii în pumni iar el gemându-mi numele. Se prăbușește lângă mine pe pat, apoi mă trage la el în brațe și ne învelește pe amândoi. Îmi pun o mână pe pieptul său ud din cauza transpirației și îmi plimb degetele peste pătrățele lui.

-Iubito, când spuneai că e petrecerea aia? mă întreabă și îmi dă părul la o parte de pe față.

-Doar nu ești gelos? Nick, e o seară cu fetele, și dacă nu îi fac pe plac surorii mele, îmi e că a doua zi mănânc bătaie.

-Nu are nici un drept să te lovească, mai ales acum când ești însărcinată. O să mă asigur eu de asta.

-Iubitule, stai calm glumeam, spun și îi dau un mic sărut pe buze. Ce se poate întâmpla la o petrecere?

-Să te îmbeți, dar ești conștientă că nu ai voie, să fi violată, să te răpească cineva, să te bată sau să fi jefuită. Eu cred că sunt destule riscuri. Și am uitat să îți spun de masculii în călduri care imediat ce te vor vedea, vor pune ochii pe tine. Să fie clar, ce e al meu, e al meu, așa că, iubito, rămâi acasă, spune hotărât și îmi arată inelul de pe deget.

Lasă-mă să te iubesc Where stories live. Discover now