13. Mătușică

21.7K 840 78
                                    

Încerc din plin să îmi mențin lacrimile atunci când privesc spre ecranul telefonului, dar vederea nu mă înșeală. Mai întâi să mă calmez eu, și după să calmez și persoana ce așteaptă o reacție, sau mai degrabă un cuvânt din partea mea. Clipsc des de câteva ori și alung lacrimile ce încercă să iasă la iveală. Dacă eu nu sunt puternică, atunci ea cum e? Număr în gând până la zece și expir aerul din plămâni.

-Încearcă să nu mai plângi și să te calmezi, îi spun încă respirând greoi.

-Cum să mă calmez?! Ce va spune el? Crezi că vrea acest copil? aproape că zbiară la mine.

Închid ochii și încep să îmi masez tâmpla. Poate că dacă aș fi fost cu ea, ar fi trecut altfel peste acest moment. Și eu mă gândesc cum va acționa Eden la aflarea veștii. Dacă eu am rămas fără cuvinte, el ce va face? Se va arunca pe geam sau va da de băut. Faptul că Sam este însărcinată mă bucură, dar mă și gândesc că este prea devreme. Dacă nu au folosit protecție, eu ce să le fac? Nu pot fii anticoncepționalul lor personal.

-Ești sigură? o întreb și deja îmi închipui cum își dă ochii peste cap și pufnește nervoasă.

-Nu... doar ce am venit de la ginecolog, spune ironic şi mi-o imaginez dându-şi ochii peste cap.

Vocea ei era așa de stinsă, și puteai să îți dai seamă că a plâns ceva timp. Dar eu, în schimb, încerc să îndulcesc atmosfera și să îi readuc zâmbetul pe buze

-Ok, văd că deja sarcina își pune amprenta pe tine, căci ești tare arțăgoasă, spun și încerc să zâmbesc. Nu te mai rețin, doar gândește-te cum îi vei da vestea.

-Vezi să nu pățești și tu ca mine, mă avertizează iar eu roșesc.

Zâmbesc la ce gânduri are Sam și închid telefonul. Cât de perversă este mai nou. Cum spuneam, sarcina este de vină. Tocmai ce am aflat că voi fi mătușică.

Mă întorc spre Nick și îl văd cum doarme din nou. Leneș ce e... Stă în mijlocul patului, cu capul între perne, dar având în brațe cearceaful cu care ne-am învelit aseară. Poartă doar niște boxeri negrii și are părul răvășit. Pot să admir zile întregi acest peisaj că nu mă deranja. Are buzele curbate într-un frumos "O" și câteva mici cute între sprâncene. Dar soarele nu îl lasă să doarmă și își prelinge razele pe trupul său masiv. Mă așez lângă el pe pat și încep să mă joc cu unghiile pe spatele lui. Mârâie la mine, lucru ce îmi aduce un mic zâmbet pe față.

Într-o fracțiune de secundă, îmi prinde încheietura mâinii și, printr-un miracol ajung sub el. Chicotul meu sparge liniștea încăperii și cauzează râsul zgomotos a lui Nick. Îmi ține mâinile deasupra capului prinse în strânsoarea mâinii sale drepte și mă arde cu privirea. Își trece ochii de-al lungul corpului meu și oftează când ajunge în dreptul sânilor. Se vede că sunt excitată?

Dar revine la atitudinea sa jucăușă imediat și zâmbește pervers. Mâna stângă începe să se miște pe abdomenul meu și încep să mă agit sub el. Nu doar că râd în hohote și scot niște sunete de care nu sunt mândră, dar mă mișc mai rău ca un fotbalist. Lacrimi de la atâta râs se preling în colturile ochilor mei și îi stâng mai tare când mărește ritmul. Ce am făcut ca să mă tortureze în așa fel?

-Nick... ter-termină odată, reușesc să spun printre sughițuri.

-Hai, iubito. Mai rezistă puțin. Ești foarte haioasă.

Neața' Casanova. Acum și-a dat seama că semăn mai mult cu un porc ce a găsit o baltă de nămol și se tăvălește în el. Foarte amuzant, ce pot să zic.

Lasă-mă să te iubesc Where stories live. Discover now