30. Da sau nu?

12.1K 792 264
                                    

Mă uit prin împrejur și nu văd pe nimeni care să se apropie de noi. Atât eu cât și Sam suntem tare nerăbdătoare și așteptăm cu sufletul la gură băieții. Din prezentarea DJ-ului mi-am dat seama că trebuie să fie niște stripări, dar refuză să apară.

DJ-ul, la fel de mirat ca și noi, le mai face încă o dată prezentarea, dar tot nimic. Coboară treptele în grabă bombănind și se întoarce după câteva minute zâmbind forțat. Oare ce s-a întâmplat?

-Doamnelor, eu zic să îi încurajăm puțin pe băieți, ce ziceți? Sunt cam timizi, spune ultima propoziție mai în șoaptă.

Fetele încep să aplaude și să chiuie, mai ales atunci când melodia I'm sexy and I know it se aude în difuzoare. Dar eu tot nu văd nimic, în schimb simt o prezență în spatele meu. Sunt legată la ochi de cineva care s-a dat cu un parfum destul de cunoscut mie. Zâmbesc atunci când o mână o apucă pe a mea și o pune pe un corp bine sculptat. O plimbă de-al lungul pătrățelelor proeminente, și un sunet de uimire îmi scapă atunci când degetele mele ajung la catarama de la curea. O retrag imediat și mai că îmi vine să mă ridic de pe scaun, dar nu știu de ce, mă simt bine.

Mă mai lasă câteva momente singură, ca să își facă de cap cu publicul, apoi se întoarce la mine și începe din nou să danseze lasciv. Sunt curioasă să aflu cum arată, dar dacă Nick mă prinde, o să îi fac coliva tipului încă de pe acum. Nu știu cum de bărbații își lasă soțiile sau iubitele să vadă așa ceva. Acum îl înțeleg și eu le Nick și posesivitatea sa adorabilă.

Abia am așteptat petrecerea asta și acum nu pot să dau înapoi. Chiar dacă mă simt puțin cam tristă că ating alt bărbat, mă distrez de minune.

-Wow, baby, ești tare fierbinte, se aude vocea surorii mele ce pare foarte încântată de surpriză.

Nu pot să nu râd de ea. În fond, este petrecerea ei, dar modul în care se comportă mă amuză. Parcă nici nu se mărită.

Tipul ce se presupune că trebuie să mă seducă, îmi ia și cealaltă mâna și mi le așează unde pe pieptul său. Se apropie mai mult și începe să îmi danseze în poală, cum se zice. Gândul îmi zboară la filmul Magic Mike XXL, la Channing Tatum și la Matt Bumer. Cei doi arătoși luați l-au făcut gelos într-o seară pe Nick, când am vizionat toți 4 filmul. Ca răspuns din partea mea atunci când îi simt erecția, primește un mic geamăt, dar sper să nu îl fi auzit, căci altfel dau de belea.

-Oh, spun când se ridică brusc, dar mă trage și pe mine de pe scaun și aterizez în brațele sale.

Îi simt respirația mentolată, dar mai ales fiecare mușchi încordat de care sunt lipită. Mâinile mele ajung pe bicepșii săi iar zâmbetul îmi dispare imediat, fiind înlocuit de spaimă și dezgust. Atracția față de acest tip este la fel de puternică ca și pentru Nick, ceva ce nu mi se pare normal. Felul în care vreau mai mult, să îl sărut și cum picioarele îmi devin plastilină, mă derutează.

-Nu pot, spun cu jumătate de gură. Nu pot să o fac!

Dau să plec însă acestă mă ține strâns lipită de el și nu mă lasă. Îi simt râsul, cum pieptul îi urcă și coboară mai accelerat. Încep să dau cu pumnii în el și să mă agit nervoasă.

-Lasă-mă în pace idiotule! îi mârâi printre dinți iar el îmi dă drumul și dispare de lângă mine.

Fiu... respir ușurată și încerc să îmi reglez respirația. Îmi duc mâna la inimă, apoi îmi fac vânt cu ea. Atmosfera s-a încins, mai ales după momentul de mai devreme. Față de mine, fetele din public sunt în limbi după tipul de mai devreme.

Dar când muzica se schimbă, iar acordurile lui John Legend încep să răsune, mă încrunt și mă panichez în același timp. Tresar speriată când aceleași brațe mă înconjoară de dată asta pe la spate. Își pune mâinile pe abdomenul meu și începe să se miște cu mine pe ritmurile muzici, dar când tipul începe să cânte, îngheț în loc și îmi întorc capul spre el. Oi fi eu legată la ochi, dar vocea asta o recunosc oriunde.

Lasă-mă să te iubesc Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum