34. Vin berzele

13.6K 725 188
                                    

-Ce o să fie? întreabă Nick cu speranță în glas doctorița.

-Nick, iubitule, nu mai fii atât de agitat, că sperii copii, îi spun râzând și îl strâng de mână.

-Avem aici un băiețel, ne arată doctora pe ecran, și aici, o fetiță adorabilă, continuă și simt cum lacrimile de fericire își fac apariția în ochii mei, dar nu le dau drumul.

-Cum adică? întreabă șocat Nick. Nu sunt doi băieți? Eu vreau băieți, dar nu-i nimic, iubito, o să lucrăm până când îi vom avea.

Încep să râd și mai tare la auzul cuvintelor, dar mă opresc atunci când unul dintre bebeluși începe să mă lovească. Mă încruntat puțin, dar Nick este cel care se panichează și se albește la față întrebând-o pe doctoriță ce am pățit.

-Îmi închipui și eu că te lovesc având în vedere că și părinții sunt niște năzdrăvani, spune doctora zâmbind și îi înmânează lui Nick o nouă rețetă, apoi ne lasă să plecăm.

-După ce domnişorul și domnișoara se vor naște, ne punem din nou pe treabă dar, ceva mai serios, bombăne până la mașină.

-Adică? îl întreb puțin speriată.

-O să te țin numai în pat, îmi răspunde când se urcă pe locul șoferului și își pune o mână pe genunchiul meu.

Mai mult de atât, nu cred că poate, îmi spun în sinea mea și râd de el. O să îl văd eu cum își va hrăni copii când eu o să vreau să mă relaxez la vreun salon.

***

-Tatiana și Alex, spun și îmi întorc fața spre Nick care mă ține în brațe și îmi mângâie burtica.

-Miranda și Thore, își dă și el cu părerea și mă sărută pe frunte. Miranda, de la mama mea, și Thore, nu știu.

-Thore, da, dar Miranda, iubitule? îl întreb iar el își freacă bărbia gânditor.

-Atunci, Tatiana și Thore, e bine așa? îl aprob zâmbind și îmi pun palmele peste ale sale. Vedeți, spune Nick și se preface supărat, mama voastră mă are la degetul mic. Imediat m-a învârtit cum a vrut ea.

Când Nick își reia discursul pe care îl spune în fiecare seară gemenilor, de parcă ei l-ar auzi, mă bufnește râsul, și chiar dacă el se uită urât la mine, nu pot să mă opresc căci este foarte amuzant. L-am memorat chiar și eu de câte ori l-a rostit până acum. Micuței îi vorbește despre faptul că nici un băiat nu are voie să se apropie la mai mult de 10 metri, cu indulgență, de ea și băiețelului despre cum vor ieși amândoi la agățat în club.

Când am auzit ce îi spune lui Thore pentru prima dată, aproape că l-am zgonit din casă, dar m-a convins că inima lui îmi aparține și că mă va lua și pe mine, asta dacă merge.

-O să avem o balerină și un fotbalist, spune zâmbind, iar eu mă încrunt.

-Ba nu, iubire! O actriță și un afacerist, la fel ca și tine. Eu am făcut balet când eram mică și știu câte trebuie să înduri. Dar sunt sigură că ei își vor alege niște meserii pe măsură.

Nu protestează, dar nici nu mă aprobă, nesufetitul. Știu că nu își va scoate ideea asta prea curând din cap, dar sper să i-o fac eu.

***

-Cum te simți? îmi întreb sora când mă așez pe canapeaua extrem de confortabilă. Parcă te-ai mai îngrășat.

-Tu vorbești! ripostează nervoasă și își mângâie burtica. Ești mai mare decât China și tot pe mine mă faci grasă?

Lasă-mă să te iubesc Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum