18/ Yamyam Gözde

22.2K 995 64
                                    

Medya; en çok özlenen Gözlan ♡

Yorumlar ve oylar çok düştü arkadaşlar. Yorum ve oy göremeyice üzülüyorum. Uzun uzun yazma hevesim de, kırılıyor. Küçük bir yıldıza basıp, birkaç kelime ile fikirlerinizi beyan ederseniz çok daha mutlu olacağım.
İyi okumalar!

***

Hayır bende salak mıyım neyim? Gecenin bu saatin de, ne yapmaya buraya geldim?

Doğru ya, Ceyda için.

Arabadan inip, arabanın kenarında duran levyeyi elime aldım. Sesi gerçekten çok kötü geliyordu Ceyda'nın. Başına bir şey mi gelmişti acaba?

Lisedeyken, bende çok ayrı bir psikopattım. Yaz tatillerinde, sabaha kadar dünyaca ünlü seri katilleri araştırırdım.

Sevgilisini diri diri yiyen ve hala daha hayatta olup Japonya'da özgürce gezen Issei Sagawa aklıma gelince bende bir tırsmadım değil hani. Türkiye'ye gelmiş, Ceyda'yı yakalamış, şu anda ona tecavüz edip ilk önce burnunu sonra da göğüslerini yiyen bir Issei Sagawa ile karşılaşmak, benim yarım yamalak aklımı kaybettirirdi.

Ya da Dracula? Ha doğru, o ölmüştü.

Kız bu Japonlar da manyak mıdır nedir kız? Bütün psikopatlar hep Japonlar'dan çıkıyor. Yazık yani Japonya'daki insancıklara. Ben olsam, evden dışarı çıkmazdım.

Ay bi de Armin Meiwes diye bir yamyam vardı. İnternete ilan vermişti, "18-30 yaş arası iyi görünümlü insan arıyorum," diye. Sonra tabi, ilana yüzlerce cevap gelince adam içlerinden cillop gibi olanı seçti, yerken de videoya kaydedildi.

Kız düşünsenize, biri sizi diri diri yiyor? Allah korusun yahu.

Gerçi, dediğim gibi ben lisedeyken gerçekten ruh hastası biriydim. Diş tellerim falan da vardı. Lisede, ne zaman biri canımı sıksa, kavga etsek... Tutar kolundan, etinden kan gelene kadar ısırırdım! Gerçekten! Hatta bu yüzden, disiplin cezası almışlığım bile var. Yam yam Gözde, derlerdi bana lisedeyken. Hey gidi günler be!

O yüzden, karşıma ister rahmetli Dracula, ister sapık Armin Meiwes, isterse de özgür Issei Sagawa çıksın... Can korkusundan onlar beni yemeden, ben onları yerdim!

O değil de, on dakika oldu ben hala daha arabaya yaslanmış bir şekilde depoya bakarak kendi kendime bir şeyler saçmalıyorum. Daha önce söylemiş miydim? Annem kesin bana kafası güzelken hamile kalmış!

Haydi kızım Gözde, yürü bakalım...

Başladım, emin adımlarla yürümeye. Öyle, çıt kırıldım bir yapım olmadığı için çok şükür, Allah ne verdiyse dalmaya hazır bir ruh haline büründüm. Arka fonda resmen savaş müziği çalıyor!

Deponun kapısına kadar öylece yürüdüm. Sessiz, sedasız. Gözlerimi de far görmüş tavşan gibi açtım, babacığımı görsem korkudan kafasını yaracak haldeyim! O değil de, ben harbiden çok çirkef biriymişim yahu? İçeri de ceset görsem, kendimi kaybetmem.

Deponun kapısını aralayıp ilk önce içeriyi kolaçan ettim. Sonra da içeriye girdim.

''Hu hu? Kimse var mı? Tek kişi değilim, bir kamyon dolusu adamla geldim, elimde bıçak var. Çık dışarıya namussuz.''

He he, herif birazdan çıkacak karşıma, bende böyle kalacağım. Çok komiğim be!

''Gözde!'' Ceyda'nın sesini duydum. Başımı yana doğru çevirdiğim de, Ceyda yerde yatıyordu. Anasının şeyi! Zincir mi kız o?!

Büyük Patron (!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin