30/ Samara Çakması Judith

18.4K 786 86
                                    

Ard arda üç bölümden sonra bünye beş günlük bir ayrılığa ters tepki vermemiştir umarım...

Sevgili okuyucularım, özel hayatı karıştırmayı falan nefret ederim lakin 80.000 kişilik bir aile olmaya dayanmışız, üstünüze afiyet biraz paylaşayım dedim.

Benim manita hazretleri ile kavga ettik. Çok az, birazcık, depresyona girip Samanyolu Tv dizileri izleyip hüngür hüngür ağlamış olabilirim, beş günde iki kavanoz Peripella, evet Peripella, bitirmiş falan olabilirim. Ama sonra durdum ve iç sesim dedi ki "Kız sen deli misin? Hayır bırak, sen niye kendini üzüyorsun! O zaten kedi gibi kuyruğunu sıkıştırıp pisi pisine özür dileyecek... Sen şu kıymetli okurlarına bölüm yazsana..." Evet iç sesim de kitaplar da olduğu gibi konuşabiliyor. Bende uslu bir kız olup, sizden özür dileyerek hemen bölüme giriş yapmak istiyorum.

Bu kalbi kırık, depresyonlu, üzgün yazarınıza yorum yapmayıp oy vermezseniz, Arsız Bela dinleyerek kendini kesecek! Bir oy ve bir yorum, yazarınızı hayata bağlar. Sizi kocaman seviyorum!

Keyifli okumalar!

Lütfen multimedyadaki şarkıyı dinlememezlik yapmayın. Ayrıca diğer multinin de tatlılığı der, susarım...

←→←→←→

Bir hafta sonra güne gülümseyerek ''Merhaba!'' demiştim.

Gerinerek ellerimi yatağıma koydum ve sırtımı yatağın başlığına dayadım. Yaz tatilinin birinci haftasında okulu özlemeye başlamıştım. Ama maalesef, Eylül ayında okula dönemeyecektim. Artık öğrenci değildim!

E nasıl geçecekti bu sıkıcı günler? Evde kuluçkaya yatmayacaktım değil mi? Lise de en pişman olduğum şey, ergenliğimin dibine vurup 'İnsanlardan nefret ediyorum ehuehu!' diye ortalıkta dolaşıp evden dışarıya adım bile atmadan dizi film izleyip acayip kilo almamdı. Gerçekten, size yaşadığım ergenliği anlatsam Arsız Bela açıp bileklerinizi keserdiniz.

Erdem yaz tatilleri boyunca, ''Kalk yüzmeye gidelim, ulan kalk fil gibi oldun, söz vallahi yüzerken seni eziklemiycem, ya kızım bikini giymesen de olur, Allah seni kahretmesin siktir git Gözde!'' diyerek başımın etini yerdi. Sonra zaten kendisi profesyonel oldu. Gözde kim ki?

Çiçek'le aramızda yaş farkı olduğu için çok da sosyal olduğu için beni çağırırdı. Ama gelmeyince ısrar etmezdi.

Ceyda ile Urla'ya giderdik. Bizi görenler asla kuzen demezdi. Ulan Ceyda cillop gibi hatun, ben yanında bir yarım dünya. Cipsin kolanın dibine vurmuşum, suratım sivilceden geçilmiyor... Babam 'Gitmezsen seni askeri gazinosuna garson olarak sokarım' diye tehdit ediyor. El mahkum gidiyorsun.

Annem zaten hasta peşinde koşturmaktan senede anca iki hafta boş, onda da ailecek kaçıp gidiyoruz bir yerlere. Abim olacak hayvan da kendi arkadaşlarıyla beraber o kamp senin bu kamp benim geziyor.

GÖZDE KİM Kİ?

Ama üniversiteden sonra aklım başıma geldi. ''Ulan Gözde,'' dedim. ''Lan sen manyak mısın? Kızım kalk bir kendine gel! Reşit olacaksın sen şu haline bak! Allah cezanı vermesin on sekiz yaşında yüz kiloya dayandın. Bu yaz da evde yatarsan seni vinçle kazıyacaklar!''

Vallahi haklıydım. Sonra bende kalktım, hemen gittim bir spor salonuna yazıldım, diyetisyen falan buldum. Başladım kilo vermeye.

Kilo vermek her şeyin başıydı arkadaşlar. Cidden böyle, içinizden bambaşka bir insan çıkıyordu. Aman Allah'ım diyordunuz. Bu ben miyim?

Herkese anlatırım bunu. Hiçbir şey imkansız değil ki! Yaparsınız, haydi koçlarım benim! Ben, manyak Gözde bile başardıysa herkes başarır.

Büyük Patron (!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin