25

302 35 3
                                    

M-am trantit inapoi pe salteaua comfortabila,efectele cosmarului fiind inca prezente in corpul meu. Daca nu eram terifiata din cauza asta,probabil as fi fost stanjenita ca il visasem pe el. Si mai mult de atat,l-am visat in patul meu. Cu mine. In cel mai perfect moment al zilei.

Din pacate,cerul era astazi innorat fara nici o raza de soare prin stratul gros de nori,care era neobisnuit de slab in aceasta dimineata. Vremea si cel mai groaznic vis al meu m-au impidicat sa ma trezesc la realitate. Dar cumva nu am putut sa nu ma gandesc ca acel moment din vis era cumva facut pentru asta. Chiar dupa ce si-a deschis ochii totul s-a transformat intr-un cosmar.

Am incercat sa-mi amintesc noapte trecuta petrecuta la Jenny. Ce s-a intamplat dupa ce am parasit apartamentul? Memoria mi-a revenit usor si am inceput sa imi amintesc.

["a/n: flashback- o sa tina pana la sfarsitul capitolului si o parte din celalalt!"]

Nu stiu cum naiba a reusit asta,dar cumva Harry a reusit sa il treaca pe Zayn de scarile inguste si neterminabile. Zayn si Jenny aveau un fel de conversatie in timp ce eu ii idrumam,iar Jenny tipa uneori si mai apoi chicotea cand aproape isi pierdea echilibrul. Eram bucuroasa ca ei umpleau aceasta tacere cu vorbele lor stupide care erau de-a dreptul amuzante dar voiam sa fiu sigura nu o sa fie nevoie sa conversez cu ei - sau chiar cu Harry. Uneori el mai adauga cate un comentariu amuzant ceea ce ii facea pe cei doi sa izbucneasca in ras. De fapt,totul li se parea amuzant in starea asta.

"Vezi,Zayn - shot-urile de cirese nu sunt chiar asa feminine!" Jenny incerca s-o spuna intr-o soapta cumva tipatoare dupa ce unul dintre vecini tocmai ce tipase la noi sa tacem naibii din gura.

"Dar nici masculine nu sunt." Zayn a reusit sa rosteasca in timp ce se lupta sa iti mentina echilibrul si sa vorbeasca in acelasi timp - chiar si cu Harry care il sprijinea.

"Oh,haide! Un tip cu un shot de cirese," Ea exclama zgomotos facandu-l pe Harry sa se intoarca si sa o faca sa taca. Cu o voce mult mai joasa a continuat sa vorbeasca in timp ce ii arunca o privire draceasca. "-asta e destul de sexi."

Am chicotit la sinceritatea ei si Zayn s-a inctuntat incercand sa gaseasca un raspuns potrivit pentru asta.

"Precum culorile. E ciudat cum culorile calde sunt considerate feminine,iar cele reci precum albastrul si verdele sunt cobsiderate masculine." Harry a spus ganditor. Vocea lui groasa era calma si matura in comparatie cu a celor doi. Mi-am aplecat capul zambind la afirmatia lui si am realizat ca aceasta ultima intoarcere era spre usa. In sfarsit.

Zayn incerca sa glumeasca despre ceea ce spusese Harry,iar Jenny ii spunea sa taca - am deschis usa.

Am icnit la ceea ce vedeam,iar ochii imi erau larg deschisi. Cum naiba?

Totul. Fiecare suprafata era acoperita de un strat subtire de gheata. Eram suparara ca nici nu observasem acea stralucire a cristalelor de gheata. Era un strat sclipitor aproape. Acel strat care s-ar topi chiar daca temperatura ar creste cu doua grade.

Am oftat si am pasit afara tinand usa pentru Harry si..si pentru Zayn,dar mai mult pentru Harry care cara si celalalt trup.

Am tremurat scurt din cauza frigului si mi-am bagat nasul mai adanc in esarfa cand am observat ca aici nu era nici o masina calduroasa care sa ne astepte si nici Perrie care sa ne astepte zambind. Ugh.

"Wow."

M-am uitat in sus dupa sunetul vocii sale groaste care devenise si mai joasa aici in linistea de gheata de unde puteai auzi muzica de la etajul cinci.

Zayn statea in tocul usii cu ochii inchisi si Jenny statea pe scarile din interior verificandu-si telefonul - si am observat ca nu poarta nici un fel de jacheta. Si nici Harry - dar parea sa nu ii pese atunci cand a pasit afara in strada in stralucirea magica. Daca eram intr-un film Disney,pot sa jur ca s-ar fi auzit acel sunet al cristalelor de gheata.

the journal (tradusa)Where stories live. Discover now