Chapter 1.

8.2K 701 56
                                    

Μία ώρα αργότερα αφού μετέφερα όλα μου τα ρούχα από την βαλίτσα μου στην τεράστια ντουλάπα του δωματίου μου,και κάποια προσωπικά μου αντικείμενα γύρω στο δωμάτιο άκουσα έναν χτύπο στην πόρτα.

"Περάστε!"

Φώναξα αφήνοντας το laptop μου στο κομοδίνο δίπλα από το καινούργιο ημίδιπλο κρεβάτι μου. Η πόρτα άνοιξε και το αγόρι με τις σοκολατένιες μπούκλες πέρασε μέσα με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά καθώς ανοιγόκλεισα μερικές φορές τα βλέφαρά μου ώσπου να καταλάβω τι μου γίνεται.

"Το δείπνο είναι έτοιμο"

Με ενημέρωσε σκανάρωντάς με από πάνω μέχρι κάτω,ενώ ύστερα το δωμάτιο.Έγνεψα καταφατικά μη μπορόντας να μιλήσω και ο Harry μου έκανε νόημα να τον ακολουθήσω κάτω.Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα ακολούθησα τον Harry προς τον κάτω όροφο χωρίς να μιλήσω καθόλου.

"Audrey εσένα περιμέναμε! Δεν γίνεται να φάμε χωρίς εσένα"

Η Anne χαμογέλασε καθώς κάθισε στην θέση δίπλα από τον Harry.Χαμογελώντας της,πήγα και κάθησα στην κενή θέση δίπλα στον πατέρα μου και απέναντι από τον Harry.

"Μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα"

Ενημέρωσε η Anne χαρίζοντας ένα χαμόγελο σε όλους μας.Ρίχνοντας μερικές κρυφές ματιές στον Harry ξεκίνησα να τρώω την απίστευτη καρμπονάρα της Anne,πίνοντας λίγο απο το λευκό κρασί στο γυάλινο γυαλιστερό ποτήρι μπροστά μου.Συζητούσαν για διάφορα θέματα όλοι μαζί χωρίς εμένα να συμμετέχω καθώς εγώ εστίαζα στα χείλη του Harry καθώς μιλούσε στον πατέρα μου.

"Για πες μου Audrey, είσαι fan των One Direction;"

Με ρώτησε η Anne χαμογελαστή, πίνοντας μια γουλιά απο το κρασί της.Ξαφνικά όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω μου και προτού προλάβω να ανοίξω το στόμα μου ο πατέρας μου μίλησε εκ μέρους μου.

"Φυσικά είναι! Δεν είναι τόσο τρελαμένη όσο πριν 2 χρόνια στα 17 της αλλά είναι μεγάαλη fan.

Εκπλήσσομαι που δεν έχει τσιρίξει.Μπράβο σου Audrey αυτό είναι μεγάλο βήμα!"

Τα μάγουλά μου ειναι πιο θερμά από ποτέ.Αδυνατώ να κοιτάξω τον Harry,γιατί σίγουρα κατάλαβε πως του είπα ψέματα.

"Μπαμπά!"

Μουρμούρησα καθώς ταυτόχρονα ο Harry ξέσπασε στα γέλια δείχνοντάς με,με το δάχτυλό του.

"Το ήξερα!"

Αναφώνησε συνεχίζοντας να γελάει ενώ ο μπαμπάς μου συνέχισε να μιλάει.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now