Chapter 3.

7.3K 672 32
                                    

Όταν επιτέλους γυρίσαμε σπίτι,μακρυά από τα 'άγρια ζώα', τους paparazzi, άφησα το σώμα μου να πέσει με φόρα στον καναπέ του σαλονιού, ενώ μετά από δευτερόλεπτα ακολούθησε και ο Harry δίπλα μου. Έβγαλε το κινητό του γρήγορα και κάτι έκανε.

"Ήμουν σίγουρος!"

Αναφώνησε συνεχίζοντας να κοιτάει την οθόνη του iPhone του.

"Τι έγινε;"

Χωρίς να μου απαντήσει μου έδειξε μια φωτογραφία με εμένα και τον Harry να μου κρατάει το χέρι καθώς μπαίναμε μέσα στο μαγαζί για παγωτό.Ήταν ανεβασμένη στο twitter γράφοντας αυτό:

"HARRY'S GIRLFRIEND? WHO THE HELL IS SHE?"

Τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα και ένιωσα άσχημα.

"Γίνεται και trend"

Μουρμούρησε κάνοντας scroll down στο χρονολόγιό του.

"Μη μου πεις ότι τώρα νομίζουν πως εμείς -"

"Ναι αυτό νομίζουν"

Κοκκίνησα αμέσως μη ξέροντας τι να πω.Από το πουθενά όλοι θα συζητούν για εμένα,και το πιθανότερο είναι να μου ρίξουν hate.Αυτό γίνεται με οποιαδήποτε κοπέλα βγουν τα αγόρια.Είναι τρελό,και νιώθω πολύ παράξενα τώρα.

"Harry συγγνώ -"

"Γιατί συγγνώμη;"

Απόρησε σμίγοντας τα φρύδια του πριν γυρίσει να με κοιτάξει.

"Γιατί εξαιτίας μου θα γίνει χαμός και -"

"Hey hey,Audrey ηρέμησε.Δεν θα γίνει καθόλου χαμός,απλά θα εξηγήσω πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ μας.Είσαι η μελλοντική ετεροθαλής αδερφή μου,το ξέχασες;"

Μου χαμογέλασε και χαϊδεύοντας φιλικά την πλάτη μου, ήρθε κοντά μου αφήνοντας ένα φιλί στο μέτωπό μου. Τα μάγουλά μου έκαιγαν και οι χτύποι της καρδιάς μου αυξήθηκαν. Όμως προσπάθησα να φανώ χαλαρή.

"Όχι,ξεχνιέται αυτό;"

Είπα κάνοντάς τον να γελάσει.

"Ας βγάλουμε μία selfie και θα την ανεβάσω στο twitter γράφοντας κάτι ώστε να σταματήσουν οι χαζές φήμες"

Πρότεινε,πριν ο ήχος κλήσης του κινητού του ακουστεί.Στριφογύρισε τα μάτια του βλέποντας το όνομα στην οθόνη του κινητού του και ύστερα κύλησε το δάχτυλό του πάνω στης οθόνη,τοποθετώντας το τηλέφωνο στο αυτί του.

"Hey,ναι το είδα.Όχι.Όχι.Ναι.Δεν είναι η κοπέλα μου,ηρέμησε.Είναι η ετεροθαλής αδερφή μου!Ναι αυτό θα κάνω.Ναι.Ναι.Ναι.Bye"

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now