Chapter 19.

6K 534 76
                                    

"Έλα Aud! Θα έχει πλάκα"

Σχεδόν με ικέτευσε ο Harry, και μετά σπρώχτηκα μέσα στο γνωστό «dressing room». Τέσσερα ημίγυμνα κορμιά, να περιτριγυρίζουν μέσα στο δωμάτιο εμφανίστηκαν μπροστά μου, και αμέσως γύρισα από την άλλη μεριά ώστε να αποφύγω να τους κοιτάξω, πέφτοντας πάνω στον Harry. Ο Harry τύλιξε τα χέρια του γύρω μου, κλείνοντάς με στην αγκαλιά του, ώστε να μην κοιτάω από την άλλη μεριά.

"ΉΡΘΕ Η AUD! ΝΤΥΘΕΊΤΕ!"

Τσίριξε ο Louis, καθώς άκουγα βήματα να πηγαίνουν από εδώ και από εκεί.

"LOU ΓΡΉΓΟΡΑ ΤΑ ΡΟΎΧΑ!"

Αυτός είμαι χίλια τις εκατό σίγουρη πως ήταν ο Zayn.

"ΗΡΕΜΊΑ!"

Μια γυναικεία φωνή φώναξε, και ξαφνικά το δωμάτιο ησύχασε. Αυτή ήταν η Lou Teasdale και ένιωθα πως έπρεπε να συγχαρώ γι'αυτό που μόλις έκανε.

"Aud θα με βοηθήσεις να ντυθώ;"

Μέσα στην ησυχία άκουσα κλαψουρίσματα και βγήκα από την αγκαλιά του Harry. Ο Louis ήταν. Είχε ακουμπήσει το κεφάλι του στον ώμο του Liam προσποιώντας πως έκλαιγε, πράγμα που μού προκάλεσε γέλιο. Βρισκόντουσαν στην ίδια κατάσταση, ημίγυμνοι.

H Lou πάλευε να βάλει lac στον Niall, και ο Zayn ήταν ξαπλωμένος στον μαύρο καναπέ, απέναντι από τον τεράστιο καθρέφτη στον τοίχο.

Στριφογύρισα τα μάτια μου και o Louis συνέχισε το ψεύτικο κλάμα. Η Lou όταν τελείωσε με τον Niall, με πλησίασε, και με ένα όμορφο χαμόγελο άπλωσε το χέρι της μπροστά μου.

"Είμαι η Lou, η -"

"Ναι γνωρίζω ποια είσαι. Εγώ είμαι η Audrey"

Την διέκοψα όσο πιο ευγενικά μπορώ, και έπιασα το χέρι της για χειραψία. Με ένα πλατύ χαμόγελο έριξε μια γρήγορη ματιά στα παιδιά όπου μάς κοιτούσαν και ύστερα ξανά γύρισε σε εμένα.

"Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σε γνωρίζω"

"Και εγώ!"

Ένα χέρι πέρασε γύρω από τον ώμο μου και κατάλαβα πως ήταν του Harry.

"Lou, η Aud μπορεί να σε βοηθάει, ξέρεις, με εμάς"

"Φυσικά! Audrey μπορούμε να κάνουμε και παρέα. Εδώ μέσα είμαι μόνο με αυτά εδώ τα αγόρια!"

Στριφογύρισε τα μάτια της δήθεν ενοχλημένη και γέλασα γνέφοντας, ενώ τα βλέμματα των αγοριών μάς είχαν καρφώσει.

"Ναι φυσικά! Τι θέλεις να κάνω;"

"Όσο εγώ θα συνέχιζω με τα μαλλιά τους, εσύ να τους βοηθήσεις με το ντύσιμο. Όχι κάτι επίσημο, αλλά όχι και απλό. Πίσω από αυτήν την κουρτίνα πήγαινε. Το έχεις;"

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now