Chapter 10.

6.4K 614 22
                                    

Ήταν τόσο δύσκολο να αποφύγουμε τους paparazzi.Ένιωθα τόσο άσχημα για τον Harry,όταν βγαίναμε έξω από το εμπορικό κέντρο,διότι τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις,για το γεγονός όπου έγινε πριν ανάμεσα στις fans και σε εμένα.

"Aud..."

Ο Harry ξεφύσηξε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ του σαλονιού,κοιτώντας την οθόνη του κινητού του.Τον κοίταξα και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να μού δείξει αυτό που έβλεπε στην οθόνη του κινητού του.Τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα και άρπαξα το κινητό από τα χέρια του.Ήταν μια φωτογραφία δικιά μας ανεβασμένη στο Twitter.Ήταν την στιγμή που περπατούσαμε για να μπούμε στο εμπορικό κέντρο.Ο Harry δεν είχε αφήσει το χέρι μου,και αυτή η φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε όταν ο Harry μού ψιθύρισε στο αυτί για τους paparazzi,και εγώ γύρισα απότομα να τον κοιτάξω,φέρνοντάς μας σε απόσταση αναπνοής.Αυτό που έγραφαν έκανε το στομάχι μου,να δεθεί κόμπος.

"@Harry_Styles is dating his step sister?"

"Harry..."

Ήταν το μόνο που μπόρεσα να πω.

"Σςς,δεν έγινε τίποτα, όλα θα ξεκαθαρίσουν Aud"

Μου είπε στον ίδιο τόνο,και αμέσως έκλεισα τον εαυτό μου στην αγκαλιά του.Τύλιξα τα χέρια μου γύρω του βουρκωμένη,όπως και τα δικά του χέρια τυλίχθηκαν γύρω από την μέση μου.

"Συγγνώμη εγώ φταίω.Harry,τα κάνω όλα χειρότερα,θα προκαλέσω μεγάλο πρόβλημα στην δουλειά σου"

Ένιωσα ένα δάκρυ να κυλά στο μάγουλό μου και το σκούπισα αμέσως.Ο Harry με έβγαλε από την αγκαλιά του και με κοίταξε μπερδεμένος.

"Τι είναι αυτά που λες Aud;Θα τα ξεκαθαρίσω όλα,δεν τρέχει τίποτα,ηρέμησε.Και εγώ είμαι αυτός που πρέπει να ζητά συγγνώμη"

Με κοιτούσε μες στα μάτια,κάτι που με έκανε αδύναμη στο να απαντήσω.Πλησίασε πιο κοντά μου στον καναπέ και την ίδια στιγμή εμφανίστηκε η Anne κρατώντας ένα laptop στα χέρια της,ενώ ο πατέρας μου ακολουθούσε από πίσω.

"Παιδιά!Κοιτάξτε.."

Είπε η Anne ήρεμα και μάς έδωσε το laptop.Είχε φωτογραφίες μας έξω από το εμπορικό,καθώς επίσης έγραφε και για τις fans όπου με κλώτσησαν.Έμεινα με το στόμα ανοιχτό,και ο μπαμπάς μου με κοιτούσε ανήσυχος και μπερδεμένος.Κοιτάξα στον Harry,ο οποίος διάβαζε προσηλωμένος το μικρό άρθρο στην οθόνη του laptop,ενώ το χέρι του ήταν περασμένο μέσα απο τις μπούκλες του.

"Aud, είναι αλήθεια πως σε χτύπησαν;"

Ρώτησε ήρεμα η Anne,καθώς όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω μου.Έγνεψα αργά καταφατικά,και ταυτόχρονα το κινητό του Harry άρχισε να χτυπά.Σηκώθηκε αμέσως απο τον καναπέ και βγήκε έξω απο το σαλόνι για να απαντήσει.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now