Chapter 9.

6.5K 613 61
                                    

Άνοιξα αργά τα βλέφαρά μου, και στην συνέχεια έτριψα τα μάτια μου.Τεντώθηκα στο κρεβάτι και την στιγμή που πήγα να σηκωθώ κάτι με εμπόδισε.Ένα χέρι ήταν περασμένο γύρω από την μέση μου.Γύρισα αμέσως πίσω και είδα έναν κοιμησμένο Harry.

Σκατά.Είχα ξεχάσει πως είχε κοιμηθεί εδώ. Προσπάθησα ήσυχα χωρίς να τον ξυπνήσω να τραβήξω το χέρι του από γύρω μου,ώστε να σηκωθώ και τα κατάφερα.Πλησίασα στην ντουλάπα μου παίρνοντας εσώρουχα και τα ρούχα που θα φορούσα και προτού βγω από το δωμάτιο, γύρισα χωρίς να αντισταθώ, και φίλησα τον Harry στο μάγουλο, αλλά πολύ κοντά στα χείλη. Και αυτό το έκανα γιατί κοιμόταν και δεν μπορούσε να με δει. 

Βγήκα γρήγορα από το δωμάτιό μου και έτρεξα στο μπάνιο για ένα γρήγορο πρωινό ντουζ. Έβγαλα τα ρούχα μου και πήδηξα στην μπανιέρα, αφήνοντας το νερό να πέσει επάνω μου.Όταν τελείωσα, άρπαξα την πετσέτα και την τύλιξα γύρω μου, βγαίνοντας από την μπανιέρα. Στέγνωσα το σώμα μου, με την πετσέτα και ντύθηκα αμέσως. Άρπαξα τη μικρότερη πετσέτα για να στεγνώσω τα μαλλιά μου ελάχιστα, και βγήκα από το μπάνιο.

"Καλημέρα στο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο"

Αναπήδησα από την τρομάρα μου, και γύρισα να κοιτάξω ποιος ήταν.Φυσικά και ήταν ο μπαμπάς μου.Έκλεισε την πόρτα του δωματίου του πίσω του και με πλησίασε.

"Καλημέρα μπαμπά.Με τρόμαξες"

"Το είδα"

Χαμογέλασε και με φίλησε στο μέτωπο.

"Η Anne;"

"Κάτω στην κουζίνα, όπου εκεί θα πάω τώρα!"

Γέλασα και ο πατέρας μου με φίλησε για μια ακόμα φορά στο μέτωπο, πριν μού γυρίσει την πλάτη και φύγει προς τον κάτω όροφο. Με ένα χαζό χαμόγελο περπάτησα εώς την πόρτα του δωματίου μου και ύστερα μπήκα μέσα. Ω θεέ μου, ο Harry βρίσκεται ακόμα στο κρεβάτι μου, και κοιμάται. Είχε αγκαλιάσει το μικρότερο μαξιλάρι, ενώ το πάπλωμα κάλυπτε μόνο τα πόδια του. Δάγκωσα ελαφρώς το κάτω χείλος μου στην θέα και πλησίασα προς το κρεβάτι. Κάθησα στην άκρη του κρεβατιού και έσκυψα στο αυτί του.

"Harry;"

Ψιθύρισα χωρίς να πάρω απάντηση.

"Haz;" Αυτή την φορά αποφάσισα να τον φιλήσω στο μάγουλο, με την ελπίδα πως θα αντιδράσει. Την στιγμή που πήγα να ακουμπήσω τα χείλη μου στο μάγουλό του, μούγκρησε, και γύρισε απότομα το κεφάλι του, κάνοντάς με να φιλήσω τα χείλη του. Όταν συνειδητοποίησα τι μόλις έκανα αναπήδησα από το κρεβάτι, ακουμπώντας με το χέρι μου τα χείλη μου. Γαμώτο, τι έκανα; Η πλάτη μου ακούμπησε στην ντουλάπα και η ανάσα μου κόπηκε όταν ο Harry άνοιξε αργά τα μάτια του.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now