Chapter 20.

6.1K 513 15
                                    

Η συναυλία είχε αρχίσει 1 ώρα τώρα. Περισσότερο γέλιο στην ζωή μου δεν είχα ξανά ρίξει. Τα αγόρια τώρα τραγουδούσαν το You and I. Ένιωθα περισσότερο fan, αντί 'αδερφή' του Harry και φίλη των αγοριών εκείνη την στιγμή και άκουγα προσεκτικά τα αγόρια να τραγουδούν. Το κοινό είχε ησυχάσει αρκετά και πολλές fan έκλαιγαν, άλλες έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο, και άλλες απλά εστίαζαν και άκουγαν τα αγόρια να τραγουδούν.

Η αγγελική φωνή του Louis ειλικρινά με τρέλανε και όταν το σόλο του τελείωσε κατάλαβα πως άρχιζε ο Harry. Τα μάτια του Harry έψαχναν τα δικά μου και όταν τα βρήκε, ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη του καθώς άρχισε να τραγουδάει.

"You and I..."

Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά γρήγορα και δυνατά, και αγνόησα κάθε τσιρίδα από τις γύρω fans. Η Kelsey χαμογελούσε και κοιτούσε εναλλάξ εμένα και τον Harry, ο οποίος δεν έπαιρνε τα μάτια του από τα δικά μου.

Όταν το τραγούδι τελείωσε τσιρίδες κατέκλυσαν όλο το στάδιο ενώ εγώ συνέχιζα να κοιτάω τον Harry. Με βάση τους υπολογισμούς μου, πριν γνωρίσω τον Harry και τα αγόρια, θα έπρεπε να τσιρίζω σαν τρελή, αλλά δεν το έκανα. Το έκανε όμως η Kelsey για εμένα.

"ΤΙ ΥΠΈΡΟΧΟ ΚΟΙΝΌ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΆΜΕ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΠΑΙΔΙΆ"

Πρώτος μίλησε ο Liam ως συνήθως, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη του.

"ΕΓΏ ΣΑΣ ΑΓΑΠΆΩ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΌΜΩΣ!"

'Ψιθύρισε' δυνατά ο Louis, νομίζοντας πως δεν μπορεί να ακουστεί.

"ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΨΈΜΑ LOU"

Τσίριξε ο Niall, και ο Louis άρχισε να τον κυνηγάει με ένα νεροπίστολο.

"ΤΌΣΟ ΔΥΝΑΤΌ ΚΟΙΝΌ"

Σχολίασε ο Harry σαν να μην συνέβη τίποτα, κάνοντάς με να έχω ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη μου, όπου αργότερα μετατράπηκε σε δυνατό γέλιο.

"ΟΚ ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΠΑΙΔΙΆ"

O Daddy Direction, είπε αυστηρά στα δύο αγόρια.

"AUDREYYYY"

Ο Niall φώναξε το όνομά μου καθώς έτρεχε προς το δική μου μεριά. Οι fans τσίριζαν όταν ο Niall πήδηξε από την σκηνή πλησιάζοντάς με, καθώς οι σωματοφύλακες προσπαθούσαν να κρατήσουν πίσω όλες τις fans. Ήθελα να γελάσω και να κλάψω ταυτόχρονα, αλλά τίποτα δεν μου έβγαινε.

Ο Niall γέλαγε μέσα στο μικρόφωνο καθώς με αγκάλιασε, αναστατώνοντας όλες τις fans γύρω. Εγώ είχα κοκαλώσει χωρίς να ξέρω τι να κάνω, ενώ η Kelsey μας κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now