Chapter 25.

5.7K 505 51
                                    

"AUD!" 

Άκουσα μια φωνή να φωνάζει. Την αγνόησα και χωρίς να ανοίξω τα μάτια μου προσπάθησα να γυρίσω από την άλλη πλευρά αλλά κάτι με εμπόδισε και αποφάσισα να μείνω εκεί που ήμουν.

"Για όνομα του Θεού Aud ξύ-"

Η φωνή που προφανώς ήταν του Niall σταμάτησε να φωνάζει, καθώς άκουσα την πόρτα του δωματίου να ανοίγει. Δεν έκανα τον κόπο να ανοίξω τα μάτια μου για μια ακόμα φορά.

"ΘΕΈ ΜΟΥ LOUIS ΤΡΈΧΑ!"

Τσίριξε ο Niall, ενώ ύστερα άκουσα τον ήχο του φλας, που αυτό σήμαινε πως κάποιος έβγαλε φωτογραφία. Ποιον έβγαλε φωτογραφία;

"Αυτό συμβαίνει ή ονειρεύομαι; ΠΌΤΕ ΤΑ ΒΡΉΚΑΝ;"

Η φωνή του Louis τρύπησε μέσα στα αυτιά μου, κάνοντάς με να θέλω πολύ άσχημα να σηκωθώ να τον κλωτσήσω έξω από το δωμάτιο. Για πιο πράγμα μιλάει; Ποιοι τα βρήκαν; Και τι βρήκαν;

"ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΦΊΛΕ. ΜΌΛΙΣ ΉΡΘΑ ΤΟΥΣ ΕΊΔΑ ΈΤΣΙ"

Ο τόνος της φωνής του Niall όλο και σηκωνόταν και εύκολα μπορούσες να καταλάβεις από τον τρόπο που μιλούσε -κι ας δεν τον έβλεπες- πως χαμογελούσε. Για πιο πράγμα μιλάει και αυτός; Ποιους είδε; Και πως τους είδε;

"Έξω από το δωμάτιο τώρα"

Άκουσα μια άλλη γνωστή φωνή να μουγκρίζει, ενάντια στον λαιμό μου. Άνοιξα αργά τα μάτια μου και πριν προλάβω να τσιρίξω ένα ζευγάρι χεριών κάλυψε το στόμα μου. Του Niall.

ΤΙ ΔΙΆΟΛΟ ΘΈΛΕΙ Ο HARRY ΞΑΠΛΩΜΈΝΟΣ ΣΧΕΔΌΝ ΕΠΆΝΩ ΜΟΥ;

Ο Harry σήκωσε το σώμα του αργά από το δικό μου χωρίς να ανοίξει τα μάτια του, μα όταν το έκανε το βλέμμα μας συναντήθηκε κατευθείαν.

"Είσαι εντάξει; Aud ηρέμησε δεν έγινε τίποτα"

Ψιθύρισε ο Niall προσπαθώντας να με ηρεμήσει. Η αλήθεια είναι πως έπαθα ένα μικρό σοκ.

"Μια χαρά είμαι"

Απάντησα και σπρώχνοντας ελαφρώς τον Niall και τον Louis, σηκώθηκα από το κρεβάτι, και σχεδόν έτρεξα προς το μπάνιο του δωματίου. Ακούμπησα την πλάτη μου στην πόρτα του μπάνιου και πήρα μια βαθιά ανάσα, όπου δεν κατάλαβα πως κρατούσα. Πως κατέληξε ο Harry επάνω μου; Έγινε μήπως κάτι μεταξύ μας; Αλλά δεν θα θυμόμουν; Αφού δεν ήπια για να μην θυμάμαι, άρα σίγουρα δεν έγινε τίποτα. Προφανώς όπως κοιμόταν θα γύρισε χωρίς να το καταλάβει και θα βρέθηκε επάνω μου. Ένα κύμα απογοήτευσης κατέλαβε όλο μου το σώμα, και ξαφνικά ήθελα τόσο πολύ να είχε γίνει κάτι εχθές.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now