Chapter 22.

5.4K 496 79
                                    

Οι χώρες που έχουμε πάει είναι τόσες πολλές που έχω χάσει το μέτρημα. Οι μέρες έχουν περάσει αρκετά γρήγορα, έχουμε κλείσει μήνα στο tour. Σε λίγες μέρες τα αγόρια έχουν για μία εβδομάδα διάλειμμα, και είμαι σίγουρη πως το χρειάζονται.

Ο Harry τις οκτώ τελευταίες μέρες έχει απομακρυνθεί από εμένα. Δεν κάνει καν τον κόπο να μου ζητήσει να κοιμηθούμε μαζί, έτσι κοιμάμαι με τον Niall. Πριν εφτά μέρες κλείσαμε έναν μήνα μαζί, και δεν έκανε τίποτα παρά μόνο να με αγκαλιάσει και ύστερα να γυρίσει στο δωμάτιό του. Δεν ξέρω τι του έχει συμβεί, και όταν τον ρωτάω, αποφεύγει με κάθε τρόπο να μου απαντήσει. Ευελπιστώ να είναι η κούραση από το tour, και σε λίγο καιρό να γίνουν όλα όπως πριν. Ωστόσο προσπαθώ να φαίνομαι πως δεν έχω τίποτα.

Εκείνη την στιγμή ήμασταν στο tour bus, πηγαίνοντας προς το ξενοδοχείο όπου θα μέναμε, εδώ στην Σκωτία. Εγώ καθόμουν στον καναπέ χαζεύοντας στο Twitter, έχοντας τον Niall να χοροπηδάει δίπλα μου. Ο Zayn και ο Louis έπαιζαν με το UNO μου, και απ'ότι κατάλαβα ο Louis κέρδιζε. Απ'ότι καταλάβατε είχαμε ένα Zouis moment. Ο Liam με τον Harry καθόντουσαν στον απέναντι καναπέ χωρίς να μιλάνε, κοιτάζοντας τις οθόνες των κινητών τους. Αυτό προσπάθησα να κάνω και εγώ, ενώ την ίδια στιγμή ο Niall πήδηξε και κάθισε δίπλα μου.

"Τι κάνει εδώ η Audrey;"

Ρώτησε ο Niall περνώντας ένα χέρι γύρω από τον ώμο μου. Δεν μπόρεσα να μην χαμογελάσω.

"Χαζεύω στο Twitter"

Απάντησα απλά, πριν το μάτι μου πέσει πάνω σε μια φωτογραφία του Harry και του γνωστού μοντέλου Kendall, κρατώντας τα χέρια τους.

@CelebsGossips: Are @Harry_Styles and @KendallJenner getting back together? How lovely couple they'd be!

Η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά, το στομάχι μου δέθηκε κόμπος και τα πόδια μου κόπηκαν. Ο Harry έβγαινε με την Kendall; Όχι έτσι; Κι αν ναι; Όχι, δεν μπορεί.

"Niall..."

Ψιθύρησα με όση φωνή μου απόμεινε.

"Τι έγινε;"

Ρώτησε κοιτώντας με, με ανήσυχα μάτια.

"O Harry..."

Είπα στον ίδιο τόνο, καταλαβαίνοντας πως η φωνή μου έσπασε στο τέλος, προσπαθώντας να κρατήσω πίσω τα δάκρυα. Όταν ο Niall είδε την φωτογραφία τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα.

"ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΆΟΛΟ HARRY;"

Ούρλιαξε ο Niall, κάνοντάς όλα τα αγόρια να γυρίσουν να τον κοιτάξουν. Ο Harry αφού πήρε τα μάτια του από την οθόνη του κινητού του, έσμιξε τα φρύδια του απορημένος, ενώ ο Niall σηκώθηκε από τον καναπέ πλησιάζοντάς τον.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now