Chapter 33.

5K 421 88
                                    

Ο Niall και εγώ πήγαμε στην ίδια καφετέρια που είχαμε πάει στο πρώτο μας υποτιθέμενο 'ραντεβού'. Μπορούσα να νιώσω βλέμματα πάνω μας αλλά προσπαθούσα να μην δώσω σημασία. Αυτό σίγουρα δεν ήταν ραντεβού, άλλοι βέβαια έτσι θα το έβλεπαν.

Αυτή την φορά πήγαμε να καθίσουμε μέσα, διότι ο καιρός δεν ήταν τόσο καλός, φυσούσε δυνατός αέρας. Πήραμε θέσεις σε ένα από τα τραπέζια στην μέση και σύντομα μας πλησίασε μια νέα κοπέλα για να μας πάρει παραγγελία. Το πρόσωπό της μού ήταν γνωστό αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ από που την είχα ξαναδεί.

"Γεια σας, είμαι η Mia και θα είμαι η σερβιτόρα σας για σήμερα."

Μίλησε η κοπέλα, η φωνή της εξίσου γνωστή στα αυτιά μου, κοιτούσε το μπλοκάκι της και τότε θυμήθηκα. Είναι η Mia, εκείνη η fan που μας πήρε παραγγελία όταν είχαμε ξαναέρθει εδώ. Ήταν πολύ γλυκό κορίτσι, είχε κλάψει όταν γνώρισε τον Niall.

"Γεια σου Mia!"

Την χαιρέτησα, το βλέμμα της έπεσε πάνω μου και τα μάτια της άνοιξαν αμέσως διάπλατα, ενώ ύστερα κοίταξε τον Niall και μια μικρή κραυγή βγήκε από το στόμα της. Κάλυψε αμέσως το στόμα της κοιτώντας μας εντελώς σοκαρισμένη, τα μάγουλά της είχαν κοκκινίσει ελάχιστα.

"Εσείς ξανά! Θεέ μου! Συγγνώμη γι'αυτό απλά δεν το περίμενα!"

Αναφώνησε και ο Niall γέλασε ενώ εγώ της χαμογέλασα.

"Είναι εντάξει αγάπη, παρεμπιπτόντως θέλουμε δύο γλυκούς καφέδες."

Της είπε ο Niall. Η Mia αμέσως το σημείωσε στο μπλοκάκι της και μας είπε πως οι καφέδες μας θα έρθουν αμέσως ενώ ύστερα έφυγε. Είναι πολύ γλυκό κορίτσι.

"Είναι τόσο γλυκιά μού θυμίζει εμένα όταν σας πρωτογνώρισα."

Είπα γελώντας ενώ ένιωθα τα μάγουλά μου να κοκκινίζουν.

"Είναι όντως. Όταν την ακολούθησα στο Twitter είχαμε μια μικρή συζήτηση και πραγματικά φάνηκε πολύ cool κοπέλα. Είναι 17 νομίζω."

Συμφώνησε ο Niall βγάζοντας τα γυαλιά ηλίου που φορούσε και τοποθετώντας τα πάνω στο τραπέζι.

"Γίνομαι 20 σε έναν μήνα, αμέσως την επόμενη μέρα μετά τον γάμο."

Ανακοίνωσα κοιτώντας το τραπέζι.

"Αω μεγαλώνεις Aud! Κάτσε ποιο γάμο;"

Ρώτησε μπερδεμένος. Τον κοίταξα με ένα βλέμμα σαν να του λέω "Σοβαρά τώρα;" και στριφογύρισα τα μάτια μου.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now