Chapter 16.

6.8K 552 25
                                    

Προχωρούσα προς το δωμάτιό μου έχοντας τον Harry να με ακολουθεί από πίσω μου σιγογελώντας. Άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα. Μετά από λίγο άκουσα την πόρτα να κλείνει, και τα μποτάκια του Harry να ηχούν στο γυμνό πάτωμα του δωματίου μου.

Πλησίασα αδιάφορη την ντουλάπα μου ενώ ο θόρυβος από τα μποτάκια του πάνω στο πάτωμα ακουγόταν. Ο θόρυβος όμως σταμάτησε και η ανάσα του Harry ίδρωσε τον λοβό του αυτιού μου. Έκλεισα τα μάτια μου και πήρα μια βαθιά ανάσα.

Ο Harry άφησε ξαφνιάζοντάς με ένα φιλί στον ώμο μου και ένα άλλο στον λαιμό μου. Ανατρίχιασα σε κάθε σημείο του σώματός μου, και αυτό το συναίσθημα ήταν απερίγραπτο.

Τα δύο του χέρια τυλίχθηκαν γύρω μου, και αμέσως άρχισε να χαϊδεύει την κοιλιά μου κάτω από το ύφασμα της μπλούζας.

"Harry..."

Αναστέναξα χαμηλόφωνα και ακούμπησα το κεφάλι μου πίσω στον ώμο του.

"Γύρνα Aud"

Ψιθύρισε στο αυτί μου και τράβηξε τα χέρια του από γύρω μου.

Γύρισα αβέβαιη ώστε να μπορούμε να κοιταχτούμε, και τα χείλη του Harry επιτέθηκαν στα δικά μου. Όχι άγρια όμως. Με φιλούσε αργά και γλυκά. Τα χείλη του κουνιόντουσαν σε τέλειο ρυθμό με τα δικά μου, και η γεύση τους ήταν υπεροχή. Η γλώσσα του Harry ζήτησε πρόσβαση στο στόμα μου και αμέσως του την έδωσα, αφήνοντάς την να εξερευνήσει το στόμα μου. Στην συνέχεια έβαλα και την δική μου γλώσσα στο 'παιχνίδι', πράγμα που έκανε τον Harry να μουγκρίσει. Η καρδιά μου άρχισε να ξαναχτυπά δυνατά στον ήχο του μουγκριτού του Harry, ενώ παράλληλα τα χέρια μου έπιασαν τα μάγουλά του και τράβηξαν ελάχιστα μερικές μπούκλες απο το πρόσωπό του. Ένα μικρό χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη του Harry, καθώς η γλώσσα του 'χόρευε στον ίδιο ρυθμό' με την δική μου.

Ένας χτύπος στην πόρτα όμως τα χάλασε όλα, και ο Harry τραβήχτηκε μακρυά αρκετά λαχανιασμένος ενώ εγώ εξίσου λαχανιασμένη και τρομαγμένη, άνοιξα την ντουλάπα για ξεκάρφωμα και φώναξα ένα 'περάστε'.

Η πόρτα άνοιξε και μέσα μπήκε ο μπαμπάς μου με ένα μικρό χαμόγελο στα χείλη του. Ανταπέδωσα στο χαμόγελό του και γύρισα το βλέμμα μου στον Harry, ο οποίος το έπαιζε χαλαρός, και ειλικρινά είμαι ευγνώμων που δεν έβαλα κραγιόν ή κάτι άλλο.

"Μπαμπά; Πως και από εδώ;"

Ρώτησα προσπαθώντας να παίρνω κανονικές ανάσες.

"Γεια σου Harry"

Ο μπαμπάς μου αγνόησε την ερώτησή μου και εγώ συνέχισα να ψάχνω και καλά για κάτι στην ντουλάπα μου, δήθεν αδιάφορη.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now