Chapter 43.

5.4K 427 65
                                    

*Αυτή η φωτογραφία με έχει στιγματίσει

Κατά την διάρκεια της συναυλίας αργότερα την ίδια ημέρα, καθόμουν στην πρώτη σειρά μαζί με την Kelsey, την Cara και την Kendall.

Ο Harry είχε αποφασίσει να καθίσει ακριβώς μπροστά μας και να μιλάει με μερικές fans ενώ την ίδια στιγμή ο Zayn ξεκίνησε να τραγουδάει το Little Things.

"Κοίτα πως κρατάει την κιθάρα o Niall, Aud."

Με σκούντηξε η Kelsey καθώς ο Liam άρχισε να τραγουδάει το δικό του μέρος.

"Πως την κρατάει; Κανονικά την κρατάει."

Της είπα κοιτάζοντας τον Niall να χαμογελάει κοιτώντας γύρω του την γεμάτη αρένα.

"Αχ σκάσε."

Μου είπε εκείνη καθώς o Liam και ο Zayn άρχισαν να τραγουδάνε μαζί το ρεφρέν.

"Hey Audrey, ο Harry είπε να πλησιάσεις κοντά στην σκηνή."

Μου είπε η Cara ενώ ύστερα γύρισε την προσοχή της στην σκηνή τραγουδώντας. Κοίταξα τον Harry όπου ήδη με κοιτούσε, έχοντας καθίσει στην άκρη της σκηνής και αν και αβέβαιη, πλησίασα κοντά του.

Τον κοίταξα με ένα ερωτηματικό ύφος καθώς αυτός μου είπε να πλησιάσω πιο κοντά του ώστε να μου πει κάτι. Οι fans τσίριζαν τόσο που για μια στιγμή δεν ήθελα να πλησιάσω πιο κοντά του. Όμως το έκανα.

Ο Harry φρόντισε το μικρόφωνο να είναι κλειστό καθώς ο Louis άρχισε να τραγουδάει το μέρος του.

Έσκυψε κοντά μου και ένιωσα την ανάσα του να πέφτει πάνω στο αυτί μου. "Είμαι ερωτευμένος μαζί σου." Ψιθύρισε αργά ενώ ύστερα έφερε το μικρόφωνο κοντά στα χείλη του ανοίγοντάς το και άρχισε να τραγουδάει το δικό του μέρος.

Έμεινα να τον κοιτάζω εκεί, ακριβώς μπροστά του για μερικά δευτερόλεπτα. Για αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα οι φωνές των fans είχα  εξαφανιστεί, η μόνη φωνή που άκουγα ήταν του Harry, αυτή η υπέροχη φωνή που τραγουδούσε ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια.

"I know you never loved the sound of your voice on tape, you never wanted to know how much you weigh, you still have to squeeze into your jeans, but you're perfect to me."

Όταν άρχισε το ρεφρέν τότε επέστρεψα στην πραγματικότητα νιώθοντας μια δόνηση στην πισινή τσέπη του τζιν που φορούσα. Απομακρύνθηκα από την σκηνή καθώς ο Harry τραγουδούσε και μπορούσα να νιώσω το βλέμμα του να με ακολουθεί καθώς έφευγα backstage.

Έβγαλα το κινητό από την τσέπη μου καθώς βρέθηκα μέσα στο dressing room και είδα πως με καλούσε ο μπαμπάς μου. Αμέσως απάντησα στην κλήση.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Où les histoires vivent. Découvrez maintenant