Chapter 48.

5.3K 409 32
                                    

*Η φωτογραφία, θα κλάψω, ο υιός μου :(



Επιχείρησα να κάνω μερικά βήματα μακριά από τον Harry, κοιτάζοντας την Anne με γουρλωμένα μάτια, οι χτύποι της καρδιάς μου ήταν πιο γρήγοροι από ποτέ, τα πόδια μου έτρεμαν τόσο, που κατέληξα πεσμένη στο πάτωμα.

"Μαμά-"

"Τι συμβαίνει εδώ;"

Στην πόρτα εμφανίστηκε, η Margaret, ντυμένη σε ένα γαλαζιοπράσινο όμορφο φόρεμα.

"Τ-Τίποτα, απλά βρήκα εδώ...τα παιδιά."

Απάντησε η Anne, ξεκάθαρα αμήχανα.

"Γιατί είσαι στο καθισμένη στο πάτωμα εσύ;"

Η Margaret γύρισε και με κοίταξε χαμογελώντας.

"Ω, εγώ, αμμ, απλά έπεσα."

Απάντησα χαμηλόφωνα, μπορούσα να νιώσω τα μάγουλά μου να κοκκινίζουν καθώς σηκώθηκα από το κρύο πάτωμα και έφτιαξα το φόρεμά μου. Η Margaret γέλασε. Έριξα μια γρήγορη ματιά στον Harry και τον είδα να κοιτάζει επίμονα την μητέρα του με ένα βλέμμα που δεν μπορούσα να καταλάβω.

"Ωραία, ας πάμε να σου φτιάξουμε το make-up."

Είπε η Margaret στην Anne. Η Anne κούνησε το κεφάλι της και αφού κοίταξε για μια ακόμα φορά τον Harry και εμένα, γύρισε και χαμογέλασε στην Margaret καθώς την ακολούθησε προς την τουαλέτα του δωματίου.

"Γαμώ! Γαμώ! Γαμώ! Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε μόλις τώρα, τι στον διάολο ήταν αυτό;" Ο Harry ξέσπασε όσο πιο χαμηλόφωνα μπορούσε, τα χέρια του μπλέχτηκαν μέσα στα μαλλιά του καθώς περπατούσε μέσα στο δωμάτιο αναστατωμένος. Έμεινα σιωπηλή κοιτάζοντας το πάτωμα, εξακολουθώντας να βρίσκομαι σε σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι μόλις είχε συμβεί. Η Anne μας είδε. Είδε τον Harry και εμένα να φιλιόμαστε. "Γιατί έπρεπε να γίνει έτσι αυτό; Γιατί σήμερα;" Συνέχισε ο Harry γυρνώντας να με κοιτάξει, τα μάτια του ήταν βουρκωμένα.

"Harry, ηρέμησε." Του είπα ήρεμα. Ο Harry με κοίταξε σοκαρισμένος και έτοιμος να μου απαντήσει, αλλά τον πρόλαβα. "Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να τους μιλήσουμε, δεν νομίζεις;" Συνέχισα κοιτώντας τον ευθεία στα μάτια.

"Αυτο ήταν τόσο ξαφνικό, δεν ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Δ-Δεν ξέρω τι να πω."

Είπε ο Harry κουνώντας το κεφάλι του.

"Τι θα κάνουμε τώρα;"

Τον ρώτησα.

"Ας πάμε κάτω. Δεν πρόκειται να μιλήσουμε τώρα. Γαμώτο, δεν θέλω να καταστρέψω τον γάμο της μητέρας μου!"

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now