Chapter 50.

5.3K 405 81
                                    



Σήμερα τα αγόρια και ο Harry έφευγαν, πετούσαν για Αμερική. Το προηγούμενο βράδυ ο Harry εξακολουθούσε να είναι θυμωμένος μαζί μου και απέφευγε κάθε συζήτηση μαζί μου, δεν κοιμήθηκε καν μαζί μου. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό στο να θέλω να ταξιδέψω μαζί με την Gemma και την Kelsey...

Την επόμενη ημέρα ξύπνησα αργά. Κοίταξα το ρολόι στο κομοδίνο έχοντας την καρδιά μου να χτυπάει πιο γρήγορα από ποτέ, διότι νόμιζα πως τα αγόρια είχαν ήδη φύγει και εγώ δεν πρόλαβα να τα χαιρετήσω. Όταν είδα πως η ώρα ήταν μόλις 12, ανακουφίστηκα, τα αγόρια πετούσαν στις 3 και σίγουρα θα πήγαιναν το τελευταίο μισάωρο στο αεροδρόμιο, πάντα καθυστερημένοι, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν φύγει.

Μέσα στην επόμενη μισή ώρα, είχα σηκωθεί από το κρεβάτι, είχα πλυθεί, είχα βουρτσίσει τα δόντια μου και είχα αλλάξει ρούχα. Κατέβηκα στον κάτω όροφο και τότε άκουσα φωνές όπου με επιβεβαίωσαν: τα αγόρια και ο Harry δεν είχαν φύγει ακόμα. Χαμογέλασα και προχώρησα προς το σαλόνι. Εκεί βρήκα την Gemma, τον Harry, την Kelsey, τον Liam και τον Niall να κάθονται στον καναπέ και να κουβεντιάζουν. Ο Louis και ο Zayn δεν ήταν εδώ, αυτοί οι δύο και αν αργούσαν πάντα...

"Hey, παιδιά!"

Αναφώνησα κάνοντας κάθε κεφάλι να γυρίσει και να κοιτάξει προς το μέρος μου. Σαν απάντηση πήρα μερικά "Γεια", "Μέρα", "Aud!" ενώ στην συνέχεια ήταν η Gemma.

"Μας έκανε την τιμή και εμφανίστηκε!"

Είπε κάνοντάς τους όλους να γελάσουν, ενώ εγώ στριφογύρισα τα μάτια μου προσπαθώντας να μην χαμογελάσω. Τα μάτια μου έπεσαν πάνω στον Harry και τότε πρόσεξα πως δεν γελούσε, απλά κοιτούσε τα χέρια του με ένα μικρό συνοφρύωμα στο πρόσωπό του.

Όταν ο Liam σηκώθηκε από τον καναπέ, πήρα τα μάτια μου από τον Harry και πήγα να τον αγκαλιάσω. Το άρωμά του είναι τόσο μεθυστικό, είχα καιρό να τον αγκαλιάσω.

"Έχει ώρα έτσι αυτός."

Μουρμούρισε στο αυτί μου ο Liam καθώς με το χέρι του χτύπησε ελαφρά την πλάτη μου. Ξεφύσηξα και βγήκα από την αγκαλιά του. Κοίταξα προς τον Harry για μια ακόμα φορά, μόνο για να τον δω να μιλάει με την Gemma. Άρχισα να προχωράω προς την έξοδο του σαλονιού μα η φωνή του Niall με σταμάτησε.

"Που πας εσύ;"

Ρώτησε φωναχτά. Γύρισα να τον κοιτάξω και χαμογέλασα.

"Θέλω να πιω λίγο καφέ, πηγαίνω στην κουζίνα."

Του απάντησα και γύρισα προχωρώντας προς την κουζίνα. 

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now