Chapter 31.

5K 419 65
                                    

"Ήταν όλα πραγματικά τέλεια! Αγοράσαμε τόσα πολλά καπέλα σε ένα μαγαζί μέσα στην πόλη! Η Ιταλία είναι υπέροχη και σίγουρα αυτή δεν είναι η τελευταία φορά που θα πάμε."

Η Anne είπε γεμάτη ενθουσιασμό καθώς όλοι μαζί τρώγαμε το μεσημεριανό μας. Καθόμουν δίπλα στην Gemma, ο πατέρας μου καθόταν στην θέση του άντρα του σπιτιού, ενώ απέναντί μου καθόταν ο Harry με την Anne.

Ο πατέρας μου γέλασε. "Πήραμε περίπου 8 καπέλα. Η Anne δεν μπορούσε να διαλέξει το αγαπημένο της οπότε τα πήρε όλα!"

"Εγώ αγόρασα για όλους σας κοντομάνικες μπλούζες όπου επάνω τους γράφουν "I love Los Angeles", είναι χαριτωμένες."

Είπε η Gemma από δίπλα μου πίνοντας λίγο από το ποτήρι με το νερό της.

"Φυσικά και πήρες ξανά μπλούζες!"

Μίλησε ο Harry ήρεμα.

"Τι; Δεν σ'αρέσουν;"

Ρώτησε εκείνη δήθεν προβεβλημένη. Ο Harry δεν της απάντησε. Τα επόμενα λεπτά πέρασαν με την Anne να μας λέει για οτιδήποτε έκανε με τον πατέρα μου στην Ιταλία. Έδειχναν πραγματικά ευτυχισμένοι μαζί και δεν θα μπορούσα να χαρώ περισσότερο και για τους δύο, τους αξίζει.

"...και ήμουν κάπως 'Συγγνώμη ποιος νομίζεις ότι είσαι;' και αυτός ήταν κάπως 'Αυτή είναι η θέση μου.', τελικά σηκώθηκα αν και δεν τον πίστεψα. Τον είδα να μπαίνει εκείνη την στιγμή στο τρένο οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν η θέση του, έχω καλή καρδιά."

Άκουσα την Gemma να διηγείται κάτι που της συνέβη στο L.A. όταν είχε πάρει το τρένο. Γελάσαμε όλοι καθώς η Anne και εγώ μαζεύαμε το τραπέζι. Ο πατέρας μου, ο Harry και η Gemma ήταν ακόμα καθισμένοι στο τραπέζι. Αφού έπεισα την Anne πως μπορώ να βάλω εγώ τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων, άρχισα να βάζω σιγά σιγά τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων.

"Σκεφτόμασταν να δούμε όλοι μαζί μια ταινία στο σαλόνι τώρα μετά από ένα τόσο ωραίο γεύμα."

Είπε ενθουσιασμένος ο μπαμπάς μου. Σχεδόν όλοι συμφώνησαν μα ύστερα μίλησε o Harry.

"Βασικά η Audrey και εγώ κανονίσαμε να βγούμε, βέβαια θα μπορούσαμε να δούμε αργότερα μια ταινία όλοι μαζί ή... να το ακυρώσουμε, εννοώ να ακυρώσω την έξοδο εμένα και της Audrey."

Είπε ο Harry. Το χέρι του πέρασε πίσω από τον λαιμό του δηλώνοντας αμηχανία.

"Όχι καλέ μην το ακυρώσετε! Μπορούμε να δούμε αργότερα ταινία, δεν χάθηκε ο κόσμος. Gemma θες να πας μαζί τους; Που θα πάτε παρεμπιπτόντως;"

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Onde histórias criam vida. Descubra agora