Chapter 8.

6.7K 650 122
                                    

Κάθε μέρα νιώθω πιο έντονα για τον Harry και το χειρότερο είναι πως αυτός με τα αγόρια θα φύγουν σε λιγότερο από ένα μήνα για το tour,και εγώ θα μείνω εδώ.Δεν θέλω να φύγουν,πόσο μάλλον ο Harry.Προσπαθώ να κρύψω τα συναισθήματά μου για τον Harry,αλλά αυτό που είναι τόσο καλός και μου συμπεριφέρεται τόσο ωραία,δεν βοηθάει καθόλου.Τρεις ήσυχοι χτύποι στην πόρτα ακούστηκαν και με ξύπνησαν από τις σκέψεις μου.Ξέρω ποιος είναι.

Πήρα μια βαθιά ανάσα και φώναξα ένα "περάστε".Το πόμολο της πόρτας γύρισε αργά και η πόρτα άνοιξε λίγο,έτσι ώστε να χωρέσει το κεφάλι του Harry στο άνοιγμα.Τα μαλλιά του ήταν βρεγμένα,μού χάρισε ένα χαμόγελο,και εγώ αμέσως σηκώθηκα απο το κρεβάτι μου κάνοντας μερικά βήματα προς την πόρτα.

"Να περάσω;"

"Um,ναι φυσικά"

Η πόρτα άνοιξε πια και ένας Harry χωρίς μπλούζα φέρνοντας στην φόρα τα τατουάζ του,φορώντας το μαύρο τζιν του και κρατώντας μια μικρή πετσέτα στεγνώνοντας τα μαλλιά του,μπήκε μέσα στο δωμάτιο μου.Έκλεισε την πόρτα πίσω του και γύρισε να με κοιτάξει χαμογελώντας.Πλησίασε κοντά μου,πολύ κοντά μου,και ακούμπησε την πετσέτα του,στον γυμνό του ώμο.

"Πως είσαι;"

Ψιθύρισε και έσκυψε αφήνοντας ένα απαλό φιλί στο μάγουλό μου.Κοκκίνησα κάνοντας τον Harry να στριφογυρίσει τα μάτια του,δαγκώνοντας το κάτω χείλος του.Νομίζει πως κοκκίνησα επειδή είμαι ντροπαλή μαζί του,αλλά όχι δεν κοκκίνησα γι'αυτό.

'Η αμήχανη στιγμή που θες να αρπάξεις το πρόσωπό του και να τον φιλήσεις χωρίς έλεος.',αυτή ήταν η αιτία.

"Um,είμαι καλά,εσύ;"

"Είμαι πολύ καλά"

Χαμογέλασα αμήχανα,λόγω της κοντινής μας απόστασης,και ο Harry φάνηκε πως το πρόσεξε,γιατί στριφογύρισε τα μάτια του για μια ακόμα φορά.

"Τι πρέπει να κάνω για να νιώσεις λίγο άνετα;Μήπως πρέπει να σε αρπάξω και να σου δίνω φιλιά στο μάγουλο,μέχρι να το συνηθίσεις;"

"Um,άνετα νιώθω.."

"Δεν φαίνεται Aud"

"Είμαι πολύ άνετη,αλήθεια"

"Ας το τσεκάρουμε τότε"

Τα χέρια του άρπαξαν την μέση μου και με τράβηξαν κατά πάνω του.Αυτό ειλικρινά δεν το περίμενα.Τα χέρια μου ακούμπησαν στο γυμνό και ελάχιστα βρεγμένο στήθος του, ενώ αυτός έσκυψε και άφησε ένα φιλί στο αριστερό μου,μάγουλο.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu