Chapter 26.

5.4K 493 35
                                    

"ZAYN ΈΛΑ ΕΔΏ!"

Φώναξα στον Zayn, αν και καθόταν απέναντί μου στο τραπέζι της καφετέριας. Με κοίταξε μπερδεμένος και εγώ του έδειξα το κινητό μου, και πρέπει να έπιασε το μήνυμα αφού σηκώθηκε από την θέση του και κάθισε ανάμεσα σε εμένα και τον Harry, στον καναπέ.

"Θα βγάλουμε selfie; Φέρε να με δω λίγο και φυσικά εγώ θα βγάλω"

"Εντάξει, εντάξει"

Κατάφερα να πω μέσα από τα γέλια μου. Ο Zayn άρπαξε το κινητό μου και κοιτάζοντας για λίγο τον εαυτό του στην κάμερα, ύστερα αποφάσισε να βγάλουμε selfie. Ο Zayn πήρε αυτό το σοβαρό σέξυ ύφος ενώ εγώ ακούμπησα το κεφάλι μου στο ώμο του κάνοντας puppy face. Στην δεύτερη selfie ο Zayn μου είπε να τον φιλήσω στο μάγουλο και αυτό έκανα ενώ αυτός έκανε μια χαζή γκριμάτσα βγάζοντας την γλώσσα του έξω.

"Δείχνουν πολύ ωραίες"

Σχολίασε ο Zayn κοιτάζοντας τις φωτογραφίες χαμογελώντας.

"Είναι όντως"

Συμφώνησα παίρνοντας τον καφέ στα χέρια μου και πίνοντας μια γουλιά. Το βλέμμα μου έπεσε επάνω στον Harry και τον Niall όπου είχαν απομακρυνθεί παρά πέρα στον καναπέ και συζητούσαν.

"Γιατί τα παιδιά απομακρύνθηκαν;"

Ψιθύρισα στον Zayn, αφήνοντας το καφέ μου στο τραπέζι. Ο Zayn με κοίταξε και ανασήκωσε τους ώμους του, μη ξέροντας τον λόγο.

"Harry!"

Φώναξα κάνοντάς τον να γυρίσει να με κοιτάξει με ένα απορημένο ύφος, καθώς και μερικά άτομα στην καφετέρια. Πρόσεξα πως υπήρχαν άτομα που τραβούσαν φωτογραφίες και σκέφτηκα να μην κάνω καμία κίνηση που ίσως τους φανεί ύποπτη.

"Ελάτε εδώ"

Είπα αρκετά πιο χαμηλόφωνα. Ο Niall μου έκανε νόημα σαν μου λέει "σε ένα λεπτό" και συνέχισε να μιλάει για λίγο ακόμα με τον Harry.

Έριξα μια ματιά στον Zayn και είδα πως καθόταν με το κινητό του, έτσι αποφάσισα να καθίσω και εγώ στο δικό μου και ίσως να μπω στο Twitter, μιας και είχα πολύ καιρό.

@1DUpdates: The boys were with Audrey and fans.

@1DUpdates: GUYS @NiallOfficial and @AudreyMart kissed!!

@niallskiss33: LIFE GOALS. FUCK OFF @AudreyMart

@hazzabs69: DID U NOTICE HARRY'S FACE AFTER THE KISS?? @Harry_Styles @AudreyMart u can't hide anymore #HaudreyIsReal

Παντού έβλεπα φωτογραφίες από τα τρία αγόρια και εμένα ή από τον Niall και εμένα την στιγμή που φιληθήκαμε. Ξεφύσηξα και αποφάσισα να ανεβάσω μια φωτογραφία εμένα και του Zayn. Συγκεκριμένα αυτή που τον φιλώ στο μάγουλο.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now