Chapter 5.

6.8K 615 36
                                    

Το επόμενο πρωί ξύπνησα με μια λιγούρα. Θέλω παγωτό!

Κοιτάξα το ρολόι στο κομοδίνο μου και η ώρα ήταν κιόλας 09:45. Την ίδια στιγμή το κινητό μου δονήθηκε κάνοντάς με να πεταχτώ από το κρεβάτι,και μετά να ξανά κάτσω. Έπιασα το iPhone στα χέρια μου και το άνοιξα.Ήταν ειδοποίηση από το twitter πως ο Niall μόλις έκανε tweet.Πάτησα επάνω στην ειδοποίηση και αμέσως η εφαρμογή Twitter άνοιξε αυτόματα,δείχνοντάς μου τι μόλις είχε κάνει tweet ο Niall.Ήταν μια 'selfie' που βγάλαμε χθες,όπου μόνο αυτός κοίταζε στην κάμερα κάνοντας duckface,έχοντας το χέρι του γύρω από τον ώμο μου ενώ εγώ κοίταζα προς τα παιδιά με το χέρι μου να καλύπτει το στόμα μου,συγκρατώντας τα γέλια μου.

@ΝiallOfficial: @AudreyMart it was nice to meet you yesterday! With all my love for you,take this Xx #OhNoAudrey

Αυτό ήταν εξευτιλιστικό.Πολύ εξευτιλιστικό.Αμέσως αποφάσισα να του απαντήσω,και έτσι πάτησα reply και άρχισα να πληκτρολογώ.

@AudreyMart: You didn't just do this, did you? Oh my god @NiallOfficial :(

O Niall σε λίγα δευτερόλεπτα είχε κάνει retweet το tweet μου και μου απάντησε.

@NiallOfficial: Sorry @AudreyMart I had to do this :D

Έβγαλα την γλώσσα μου στην οθόνη του κινητού,θέλοντας πραγματικά να το κάνω στον Niall.Στην συνέχεια καθώς έκανα scroll down στις ειδοποιήσεις μου, είδα ένα tweet από μια κοπέλα που έκανε το στομάχι μου να δεθεί κόμπος.

@niallslegsxx: @AudreyMart Who are you bitch that you entered in boy's life?Stay away from them! Harry isn't your future step brother! Liar fuck yourself!

Προσπάθησα να αγνοήσω όλα τα αρνητικά tweets που μου έριχναν hate για έναν άγνωστο λόγο,αλλά δεν μπορούσα.Πριν κλείσω το κινητό μου,πρόσεξα πως το #OhNoAudrey ήταν στα παγκόσμια trend κάτι που με έκανε να γελάσω λίγο και να ξεχαστώ.

Έπειτα από πολλή σκέψη αποφάσισα να σηκωθώ από το βολικό κρεβάτι μου,και να πάω να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο.Αρπάζοντας εσώρουχα, ένα άσπρο παντελόνι -σωλήνα- και μία μαύρη αμάνικη μπλούζα με στάμπα "Sexy Symbol" όπου άφηνε την κοιλιά μου έξω,έτρεξα στην τουαλέτα και χωρίς να χάσω χρόνο μπήκα για μπάνιο,αρχίζοντας να τραγουδάω το "Kiss You" των αγοριών,και ελπίζοντας να μην τρομάξω κανέναν με την απαίσια φωνή μου.

Αφού τελείωσα,σκούπισα το σώμα μου,με την πετσέτα μου και άρχισα να φοράω τα ρούχα που επέλεξα.

Όταν βγήκα από την τουαλέτα,συνάντησα τον μπαμπά μου και την Anne να βγαίνουν από το δωμάτιό τους χαζογελώντας ο ένας στον άλλον.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon