Chapter 15.

7K 591 74
                                    

Άφησα την κούπα του καφέ στον νεροχύτη και προτού προλάβω να γυρίσω ακούστηκε το δυνατό γέλιο του ιρλανδού από το σαλόνι.Τι στο καλό;Πότε ήρθε;Γύρισα για να φύγω και εκείνη την ώρα έμπαινε στην κουζίνα ο Liam.Έτρεξα σχεδόν και αυτός χαμογελώντας με έκλεισε στην αγκαλιά του.

"Γεια σου Aud.Θα μού βάλεις λίγο νερό;"

"Ναι φυσικά!"

Βγήκα από την αγκαλιά του και πλησίασα στο ψυγείο.Άνοιξα το ψυγείο και πήρα μια μπουκάλα με παγωμένο νερό και ύστερα κλείνοντας το ψυγείο πλησίασα το ντουλάπι με τα ωραία γυάλινα ποτήρια της Anne.Σήκωσα το σώμα μου στις μύτες των ποδιών μου,για να φτάσω ένα ποτήρι,αλλά ήταν τόσο πολύ ψηλά.Άκουσα γέλια από πίσω και κατάλαβα πως δεν ήταν μόνος ο Liam.

"Κοιτάξτε εδώ ένα κοντό κορίτσι"

Η φωνή του Zayn με έκανε να γυρίσω να τον κοιτάξω.Μού χαμογέλασε και αμέσως έτρεξα να τον αγκαλιάσω σφιχτά.

"Μήπως χρειάζεσαι μια μικρή βοήθεια;"

"Όχι θα τα καταφέρω μόνη μου"

Απάντησα βγαίνοντας από την αγκαλιά του.Αμέσως πήρα μια καρέκλα και την τοποθέτησα μπροστά από το σημείο που ήθελα,για να ανέβω να φτάσω ένα αναθεματισμένο ποτήρι.

"Επιτέλους!"

Αναφώνησε ο Liam κάνοντάς με να γελάσω.

"Δεν το πιστεύω ότι χρησιμοποίησες καρέκλα Aud!"

Η γλυκιά φωνή του Louis τρύπησε μες στα αυτιά μου και δύο χέρια τυλίχθηκαν γύρω μου αγκαλιάζοντάς με καθώς έριχνα στο ποτήρι του Liam νερό από την μπουκάλα.Θεέ μου ο Louis.

"Γεια σου και εσένα Louis!"

"Περιμένω να μείνουμε μόνοι"

Ψιθύρισε στο αυτί μου ο Louis και τράβηξε αμέσως τα χέρια του από γύρω μου.Γύρισα να τον κοιτάξω σοκαρισμένη ενώ τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα.Δεν μπορεί να εννοεί αυτό που κατάλαβα.

"Όχι μόνο εμείς οι δύο χαζή"

Πρόσθεσε γελώντας με την έκφρασή μου.Ένιωσα τα μάγουλά να θερμαίνουν και του έγνεψα καταφατικά.Στην συνέχεια περπάτησα εώς τον Liam γρήγορα για να του δώσω το νερό που τόση ώρα περίμενε.

"Η γιαγιά μου πιο γρήγορα θα έκανε"

"Συγγνώμη με καθυστέρησαν..."

"Πλάκα σού κάνω Aud"

Στριφογύρισε τα μάτια του και ήπιε αμέσως από το νερό του.Κοκκίνησα και αμέσως αναπήδησα ακούγοντας την φωνή του Niall.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now