Chapter 18.

6.2K 528 32
                                    

Η ώρα ήταν 5:30.Βρισκόμουν στο δωμάτιό μου -εντάξει και του Niall-,του ξενοδοχείου,μαζί με τον Harry και τον Niall και παίζαμε UNO.Ήμουν ευγνώμων που πήρα μαζί μου το UNO.Ο Harry προσπαθούσε να δει τα φύλλα μου,αλλά πάντα προλάβαινα να τα κρύψω.

"Harry έχει κάρτα που παίρνεις 2 άλλες κάρτες.Θα σου την ρίξει φίλε!Προετοιμάσου!"

Φώναξε ο Niall γελώντας δυνατά και δείχνοντας με το δάχτυλό του τον Harry.

"Συγγνώμη!Niall κοιτάς τα φύλλα μου;"

Ρώτησα φοβερά έκπληκτη.

"Φυσικά.Να μάθεις να τα κρύβεις Aud!Συνεχίστε"

"Φίλε γιατί της το είπες;Ποιος θα με πληροφορεί τι φύλλα κρατάει;"

Μουρμούρησε ενοχλημένος ο Harry στον Niall.Ο Niall ανασήκωσε τους ώμους του,ενώ εγώ στριφογύρισα τα μάτια μου δήθεν ενοχλημένη.Τρεις χτύποι στην πόρτα ακούστηκαν και κανένα απο τα δύο αγόρια δεν αξιώθηκαν να σηκωθούν.

"Θεέ μου!Αλήθεια;"

Ξεφύσηξα και σηκώθηκα από το κρεβάτι,ενώ τα αγόρια γελούσαν.

"Δεν είμαι τόσο χαζή να αφήσω εδώ τα φύλλα μου"

Τους είπα παίρνοντας τα φύλλα μου,και ο Harry μού έβγαλε γλώσσα.Έκανα το ίδιο και του γύρισα την πλάτη μου.Όταν άνοιξα την πόρτα και είδα ποιος ή μάλλον ποιοι ήταν τα φύλλα από το UNO που κρατούσα έπεσαν στο πάτωμα.Μια τσιρίδα μού ξέφυγε,και αμέσως κάλυψα το στόμα μου με την παλάμη μου,κλείνοντας την πόρτα.

"Μού κάνετε πλάκα έτσι;"

Κατάφερα να πω μετά το σοκ.

"Τι έγινε;"

Ρώτησε ο Harry με τον Niall ταυτόχρονα.Τους αγνόησα ακούγοντας έναν χτύπο ακόμα στην πόρτα.Την άνοιξα βλέποντας ακόμα τα ίδια 4 καυτά αγόρια από τους Five Seconds Of Summer.Πριν το καταλάβω μια ακόμα τσιρίδα μού ξέφυγε και καλύπτοντας ξανά το στόμα μου με την παλάμη μου ξανά έκλεισα την πόρτα σοκαρισμένη.

"Τι στον διάολο έγινε Aud;Ποιος είναι;"

Ο Harry σηκώθηκε από το κρεβάτι και πλησίασε κοντά μου.Έπιασε το πρόσωπό μου στα χέρια του φέρνοντάς μας σε απόσταση αναπνοής και κοιτώντας με ανήσυχος.Ο Niall έτρεξε στην πόρτα και την άνοιξε.

"Επιτέλους!Μια κοπέλα δεν μας άνοιγε φίλε.Τι γίνε -"

Ο Michael σταμάτησε να μιλάει και με κοίταξε.Για την ακρίβεια κοίταξε εμένα και τον Harry,όπου ήμασταν τόσο κοντά.Ο Harry απομακρύνθηκε απότομα και πλησίασε τα παιδιά.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Место, где живут истории. Откройте их для себя